Videoiden helppokäyttöisyysominaisuudet

Animoidut pikkukuvat

Helppokäyttöisyystarpeistasi ja visuaalisista mieltymyksistäsi riippuen videoiden esikatselukuvat sisällönluojien profiileissa voivat olla joko animoituja tai staattisia.

Animoitujen pikkukuvien kytkeminen päälle tai pois:
1. Napauta Profiili TikTok-sovelluksen alareunassa.
2. Napauta ylälaidan valikkopainiketta (☰) ja valitse sitten Asetukset ja yksityisyys.
3. Napauta Esteettömyys.
4. Kytke Animoitu pikkukuva päälle tai pois.

Valoherkkyys

Epilepsia-asetus näyttää varoituksen, jonka tarkoitus on suojella katsojia, jotka voivat olla valoherkkiä joillekin TikTokin luoville tehosteille. Voit suodattaa pois videot, jotka sisältävät valoherkkyyttä mahdollisesti laukaisevia TikTok-tehosteita.

Valoherkkyyttä mahdollisesti laukaisevien videoiden estäminen Sinulle- tai Seurataan-syötteissä:
1. Saat seuraavan varoituksen, ennen kuin katsot videon: "Tämä video sisältää valonvälähdyksiä, jotka voivat aiheuttaa epileptisen kohtauksen herkille henkilöille. Jos ohitat tämän videon, poistamme myös muut valonvälähdyksiä sisältävät videot."
2. Valitse Katso video, jos haluat nähdä tällaisia tehosteita sisältäviä videoita, tai estä ne valitsemalla Ohita kaikki .

Valoherkkyyttä mahdollisesti laukaisevien videoiden asetusten muuttaminen:
1. Napauta profiilia TikTok-sovelluksen alareunassa.
2. Napauta ylälaidan valikkopainiketta (☰) ja valitse sitten Asetukset ja yksityisyys.
3. Napauta Esteettömyys.
4. Kytke Poista valoherkkyyttä laukaisevat videot -asetus päälle tai pois.