Lisää kappaleita TikTokista

Kuinka lisätä kappaleita TikTokista musiikkisovellukseen

Voit lisätä kappaleita TikTokista soittolistoihisi useissa musiikkisovelluksissa, kuten Amazon Music, Apple Music ja Spotify.

Huomaa: Vain musiikkisovelluksessa saatavilla olevat alkuperäiset kappaleet voidaan lisätä soittolistaan.

Musiikkisovelluksen yhdistäminen TikTokiin

Sinulle-syötteestä
1. Siirry TikTok-sovelluksessa videoon, joka sisältää kappaleen, jonka haluat lisätä soittolistaasi.
2. Napauta alalaidassa Lisää kappale.
3. Napauta haluamaasi musiikkisovellusta ja yhdistä sitten tilisi noudattamalla annettuja ohjeita.

Huomaa, että tämä vaihtoehto ei välttämättä ole käytettävissä kaikkialla.

Kappaleesta
1. Siirry TikTok-sovelluksessa videoon, joka sisältää kappaleen, jonka haluat lisätä soittolistaasi.
2. Napauta alalaidassa olevaa ääntä.
3. Napauta Lisää musiikkisovellukseen, valitse haluamasi musiikkisovellus, ja yhdistä tilisi noudattamalla annettuja ohjeita.

Voit myös yhdistää musiikkisovelluksen suoraan asetuksistasi napauttamalla Musiikki ja sitten Valitse sovellus.

Kappaleen lisääminen TikTokista soittolistaan

1. Siirry videoon, joka sisältää kappaleen, jonka haluat lisätä soittolistaasi.
2. Napauta alalaidassa olevaa Lisää musiikkisovellukseen -painiketta. Voit myös napauttaa kappaletta ja napauttaa sitten musiikkisovellusta.
Kappale lisätään sitten haluamasi musiikkisovelluksen oletussoittolistaan. Muista, että oletussoittolista voi vaihdella valitsemasi musiikkisovelluksen mukaan. Jos haluat tehdä muutoksia:
   ༚   Napauta vahvistusviestissä Muokkaa ja valitse sitten toinen soittolista (vain Amazon Music ja Apple Music).
   ༚   Napauta vahvistusviestissä Kumoa poistaaksesi kappaleen soittolistaltasi (vain Spotify). Huomaa, että tämä vaihtoehto ei välttämättä ole käytettävissä kaikkialla.

TikTok-tiliisi yhdistetyn musiikkisovelluksen hallinta

1. Siirry profiiliin TikTok-sovelluksen alareunasta.
2. Napauta yläreunassa olevaa valikkopainiketta ☰.
3. Napauta Asetukset ja yksityisyys.
4. Napauta Musiikki ja sitten Tallenna musiikkisovellukseen.
5. Jos haluat poistaa linkitetyn tilin, valitse musiikkisovellus ja napauta sitten Poista linkitys. Jos haluat vaihtaa musiikkisovellusta, valitse toinen sovellus ja napauta sitten Vaihda.