Etsi ja hae

Mikä Tutki-sivu on?

Tutki on TikTok-sivu, jossa voit hakea ja tutkia erilaista sisältöä TikTok-yhteisöstä. Tutki-syötteestä löydät nousussa olevia videoita, hashtageja, sisällönluojia ja sponsoroitua sisältöä.

Huomautus: osa käyttäjistä näkee Tutki-syötteen sijasta Kaverit-välilehden.

Miten Tutki-sivulle pääsee?

Pääset Tutki-sivulle seuraavasti:
1. Napauta näytön alareunasta Tutki.
2. Ylhäällä olevan hakupalkin avulla voit hakea tiettyä sisältöä tai voit tutkia nousussa olevia videoita, hashtageja, sisällönluojia ja sponsoroitua sisältöä sen alapuolella.

Miten TikTokissa haetaan?

Voit hakea käyttäjiä, ääniä, LIVE-lähetyksiä ja hashtageja seuraavasti:
1. Napauta näytön oikean yläkulman hakukuvaketta.
2. Kirjoita hakusi hakupalkkiin ja napauta Hae. Ole mahdollisimman tarkka. Voit kirjoittaa esimerkiksi sisällön nimen tai sisällönluojan käyttäjänimen.
3. Parhaat tulokset näytetään Top-välilehdellä.
4. Tutustu myös muihin hakuvälilehtiin: Videot, Käyttäjät, Äänet, Live ja Hashtagit. Niiltä löydät muuta hakuusi liittyvää sisältöä. Huomautus: Hashtagit-sivulla näytetään videot, jotka aloittivat trendin ensimmäisenä, ja sitten muita suosittuja videoita nousussa olevaan hashtagiin liittyen.