Soittolistan videoiden katsominen

TikTokin sisällönluojien soittolistojen avulla sisällönluojat voivat luokitella julkisia videoitaan ja auttaa sinua katsomaan soveltuvia videoita sarjoina.

Huomautus: soittolistan luominen ei ole tällä hetkellä kaikkien käytettävissä TikTokissa.

Soittolistan videoiden katsominen videosta

Kun katsot videota, saatat nähdä sen alareunassa Soittolista-kohdan. Tämä tarkoittaa sitä, että video kuuluus soittolistaan. Voit halutessasi katsoa kaikki listan videot.
1. Napauta TikTok-sovelluksessa videon alaosasta Soittolista.
2. Aloita katselu napauttamalla mitä tahansa soittolistan videota.
3. Voit selata soittolistaa ylös- ja alaspäin.

Huomautus: sisällönluoja voi vaihtaa soittolistan videoiden järjestystä.

Soittolistan videoiden katsominen jonkun profiilista

Kun olet käyttäjän profiilissa, näet hänen soittolistansa hänen videovälilehtensä yläosassa.
1. Siirry TikTok-sovelluksessa sellaisen sisällönluojan profiiliin, jolla on soittolistoja.
2. Aloita katselu napauttamalla hänen Video-välilehdellään soittolistaa.
3. Tämän jälkeen voit toimia seuraavasti:
  •  Näet muut soittolistan videot napauttamalla videon alareunasta Soittolista.
  •  Voit katsoa lisää soittolistan videoita selaamalla listaa ylös- tai alaspäin.