Lempparileffat, sarjat ja ohjelmat

Siirry osioon

Tietoa elokuva-, sarja- ja ohjelmalinkeistä TikTok-sisällössä  •  Elokuvan, sarjan tai TV-ohjelman tallentaminen TikTokissa  •  Tallentamiesi elokuvien, sarjojen ja TV-ohjelmien tallennuspaikka

Tietoa elokuva-, sarja- ja ohjelmalinkeistä TikTok-sisällössä

Sisällönluojat voivat lisätä TikTok-videoihinsa linkkejä elokuviin ja ohjelmiin, joiden kautta katsojat saavat lisää tietoa kyseisistä kulttuurituotteista sekä voivat katsoa niihin liittyviä TikTok-videoita ja tallentaa niitä suosikkeihinsa.

Elokuvan, sarjan tai TV-ohjelman tallentaminen TikTokissa

Elokuvan, sarjan tai TV-ohjelman lisääminen omiin suosikkeihin:
1. Siirry TikTok-sovelluksessa videoon, joka sisältää linkin leffaan, sarjaan tai ohjelmaan. Jotkin linkit eivät välttämättä ole käytettävissäsi iästäsi riippuen.
2. Linkki löytyy videon kuvauksen yläpuolelta. Napauta sitä.
3. Napauta Lisää suosikkeihin.

Tallentamiesi elokuvien, sarjojen ja TV-ohjelmien tallennuspaikka

Näin löydät tallentamasi elokuvat, sarjat ja ohjelmat:
1. Napauta profiilia TikTok-sovelluksen alareunassa.
2. Napauta Suosikit-painiketta.
3. Napauta Elokuvat ja TV. Sinun täytyy ehkä vielä sipaista vasemmalle.