Vahvistetut tilit TikTokissa

Siirry osioon

Mitä tilin vahvistamisella TikTokissa tarkoitetaan?  •  Miten otan selvää, onko tili vahvistettu TikTokissa?  •  Miten vahvistaudun TikTokissa?  •  Miten pyydän vahvistusta TikTokissa?  •  Voitko pyytää vahvistuksesi poistamista?  •  Kuinka paljon vahvistuksen saaminen maksaa?  •  Miksi TikTok saattaa poistaa vahvistuksen?

Mitä tilin vahvistamisella TikTokissa tarkoitetaan?

Jos seuraat suosikkilaulajaasi, -brändiäsi, -julkkistasi tai -ammattilaisurheilujoukkuettasi TikTokissa, olet ehkä huomannut sinisen valintamerkin heidän käyttäjänimensä vieressä. Tämä on vahvistussymboli tai -merkki, jonka TikTok tarjoaa auttaakseen sinua tekemään tietoon perustuvia valintoja katsomastasi sisällöstä tai seuraamistasi tileistä.

Jos TikTok katsoo, että tili hyväksytään vahvistettavaksi, sille myönnetään vahvistetun tilin merkki. Vahvistusmerkki tarkoittaa, että olemme vahvistaneet tilin tosiasiassa kuuluvan sille henkilölle tai brändille, jota se edustaa. Tämä tarkoittaa, että voit olla varma, että seuraamasi vahvistetut tilit ovat juuri niitä, joita he sanovat olevansa, eivätkä parodia- tai fanitilejä. Sisällönluojana vahvistusmerkki auttaa rakentamaan luottamusta seuraajiesi keskuudessa. Olitpa yksityishenkilö, voittoa tavoittelematon laitos, yritys tai virallinen brändisivu, vahvistusmerkki lisää tärkeän selkeyden kerroksen TikTok-yhteisössä.

Miten otan selvää, onko tili vahvistettu TikTokissa?

Vahvistusmerkki on sininen valintamerkkisymboli, joka näkyy TikTok-tilin käyttäjänimen vieressä hakutuloksissa ja profiilissa.

Jos tilillä ei ole vahvistusmerkkiä käyttäjätunnuksen vieressä, mutta se näkyy muualla profiilissa (kuten esittelyssä), se ei ole vahvistettu tili. Vain me voimme lisätä vahvistusmerkkejä TikTok-tileihin, ja ne näkyvät aina samassa paikassa.

Vahvistettu tili

Vahvistettu tili

Miten tili vahvistetaan TikTokissa

Tilin vahvistamista toivova voi täyttää TikTok-vahvistushakemuksen, jolloin harkitsemme vahvistetun tilin tunnuksen myöntämistä. Ennen vahvistusmerkin myöntämistä otamme huomioon useita tekijöitä, kuten sen, onko tili aktiivinen, aito, merkittävä ja ainutlaatuinen. Emme ota huomioon tilin seuraajien tai tykkäysten määrää myöntäessämme vahvistusmerkkiä.

Vahvistamisessa harkitsemme muun muassa seuraavia tilivaatimuksia:
•
Aktiivinen: olet kirjautunut tilillesi viimeisen 6 kuukauden aikana.
•
Aito: Tilisi edustaa todellista henkilöä, yritystä tai yhteisöä. Hyväksymme yhden vahvistuksen yritystä tai henkilöä kohden lukuun ottamatta yksilöllisiä tilanteita, kuten kielikohtaisia tilejä tai muita brändättyjä ja siihen liittyviä tilejä. Jos edustat yritystä, laitosta tai yhteisöä, sovelluksessa antamasi sähköpostiverkkotunnuksen on edustettava sinua, kuten @tiktok.com. Jos et pysty antamaan sähköpostiverkkotunnusta, saatamme pyytää lisäasiakirjoja. Käyttäjätunnuksesi tulisi myös olla samanlainen kuin yrityksesi nimi.
•
Täydellinen: tilisi täytyy olla julkinen ja sillä täytyy olla täytetty profiili, jossa on käyttäjätunnus, esittely, valokuva ja vähintään yksi video.
•
Merkittävä: Sinun täytyy olla esillä useissa uutislähteissä. Emme ota huomioon lehdistötiedotteita ja sponsoroitua tai maksettua mediaa.
•
Turvallinen: Tililläsi täytyy olla käytössä kaksivaiheinen todennus vahvistetulla sähköpostiosoitteella. Tämä varmistaa, että tili säilyttää aidon omistajan ja on turvassa huonoilta toimijoilta. Ota selvää, miten voit ottaa kaksivaiheisen todennuksen käyttöön.

On myös tärkeää, että kaikki tilit, myös vahvistetut, noudattavat Yhteisön suuntaviivoja ja käyttöehtoja varmistaaksemme, että TikTok pysyy turvallisena ja hauskana alustana kaikille, eivätkä vahvistetut tilit ole poikkeus tästä. Vahvistusmerkki ei tarkoita, että TikTok erityisesti tukee tiliä tai sen sisältöjä, ja näin ollen TikTok pidättää oikeuden evätä tai peruuttaa vahvistuksen tileiltä, joiden omistaja on yrittänyt täyttää jonkin yllä olevista kriteereistä keinotekoisen tai epäaidon toiminnan kautta.

Emme myöskään ota käyttäjiin suoraan yhteyttä sähköpostitse, yksityisviestillä tai muun viestinnän kautta pyytääksemme näitä laatimaan hakemuksen vahvistusmerkistä. Jos saat epäilyttävän sähköpostin tai muun viestin, jossa sinua pyydetään vahvistamaan tilisi, ilmoita ongelmasta.

Miten pyydän vahvistusta TikTokissa?

TikTok-tilisi vahvistuksen pyytäminen:
1. Siirry
profiiliin TikTok-sovelluksen alareunasta.
2. Napauta yläreunassa olevaa
Valikko ☰ -painiketta.
3. Napauta
Asetukset ja yksityisyys.
4. Napauta
Tili, ja napauta sitten Vahvistus.
   ༚  Jos tilisi on rekisteröity yritystilinä, voit hakea vain yritystileille tarkoitettua vahvistusta.
   ༚  Jos tilisi on rekisteröity henkilökohtaisena tilinä, voit hakea sekä henkilökohtaisille tileille että instituutioille tarkoitettua vahvistusta.
5. Lähetä vahvistuspyyntö noudattamalla sovelluksen ohjeita.

Vahvistusmerkin hakemuksen tueksi sinun täytyy voida esittää TikTokille uskottavia tietoja medianäkyvyydestä kirjallisessa muodossa, kuten uutisartikkeleita. Jos emme myönnä sinulle TikTokin vahvistusmerkkiä hakemuksesi tarkistamisen jälkeen, voit lähettää uuden pyynnön. Huomaathan kuitenkin, että käsittelemme myöhemmät vahvistuspyynnöt vasta 30 päivän kuluttua.

Huomautus: ominaisuus ei ole tällä hetkellä käytettävissä kaikkialla. Jos et voi lähettää vahvistuspyyntöä sovelluksessa, voit lähettää pyynnön verkkolomakkeellamme.

Voitko pyytää vahvistuksesi poistamista?

Tällä hetkellä ei ole mahdollista pyytää vahvistusmerkin poistamista. Poistamme kuitenkin vahvistusmerkkisi, jos vaihdat käyttäjätunnuksesi.

Kuinka paljon vahvistuksen saaminen maksaa?

Emme veloita sinua vahvistuksesta. Kaikki tahot, jotka väittävät myyvänsä TikTok-vahvistuksia, eivät ole sidoksissa meihin.

Miksi TikTok saattaa poistaa vahvistuksen?

Voimme poistaa vahvistusmerkin milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

Joitakin poistamisen syitä voivat olla:
•  Tili siirretään toiselle omistajalle, mikä tekee vahvistuksesta epäaidon.
•  Käyttäjätunnus on vaihdettu, joten tilin omistajan täytyy hakea vahvistusta uudelleen.
•  Tilin tyyppi muuttui yrityksen, henkilökohtaisen tai laitoksen välillä.
•  Tilin omistaja on toistuvasti tai vakavasti rikkonut Yhteisön suuntaviivoja tai käyttöehtojamme.