TikTok-yleisön kasvattaminen Mainosta-toiminnolla

Siirry osioon

Mikä on TikTokin Mainosta-ominaisuus?  •  Mainosta-sivulle siirtyminen  •  Mainosta-videon luominen ja käyttö  •  Videon tietojen tarkastelu

Mikä on TikTokin Mainosta-ominaisuus?

Mainosta on TikTok-sovelluksen mainontatyökalu, jolla voit kertoa videoistasi useammille ihmisille, ohjata enemmän käyttäjiä sivustollesi ja parantaa mahdollisuuksiasi saada tilaajia. Tämä tarkoittaa, että videotasi esitetään mainoksena niin kauan kuin mainostat sitä.

Mainosta-toiminnolla voit seurata videosi perustietoja Mainosta-kampanjan johdosta. Näitä ovat esimerkiksi seuraavat:
•  videon katselukertojen määrä
•  videon tykkäysten, kommenttien ja jakojen määrä
•  sivustolinkkisi kävijämäärä
•  videon kanssa vuorovaikutuksessa olevien ihmisten demografiset tiedot.

Jos haluat käyttää Mainosta-toimintoa, muista seuraavat asiat:
•  Mainosta-toiminto on käytettävissä vain julkisissa videoissa.
•  Voit mainostaa vain sellaisia videoita, joissa käytetään alkuperäisiä ääniä tai ääniä, joita voidaan käyttää kaupallisiin tarkoituksiin.
   ༚
Kaupallisessa musiikkikirjastossamme on yli 1 000 000 kaupallista musiikkikappaletta ja ääntä, joita voit käyttää Mainosta-videoissasi.
•  Näet Mainosta-toiminnon hinnan, kun olet ottamassa sitä käyttöön. Kustannukset näytetään paikallisessa valuutassa (Android) tai ladattavina kolikoina (iOS).
•  Mainosta-työkalulla voit ainoastaan parantaa videosi näkyvyyttä. Jos haluat oppia luomaan videoita, jotka auttavat luomaan yhteyksiä yleisöön ja kasvamaan sisällönluojana TikTokissa, käy sisällönluojien portaalissamme.

Jos haluat käyttää Mainosta-toimintoa, sinun täytyy täyttää seuraavat vaatimukset:
•  Olet vähintään 18-vuotias.
•  Hyväksyt Mainosta-ominaisuuden käyttöehdot ja vahvistat lukeneesi TikTokin tietosuojakäytännön.
•  Olet sisällönluoja tai yritystili. Hallitusten, poliitikkojen tai poliittisten puolueiden tileillä ei voi käyttää Mainosta-ominaisuutta. Lisätietoja hallitusten, poliitikkojen ja poliittisten puolueiden tileistä on päivitetyissä käytännöissämme.

Lue lisää muista sisällönluojien sisältöstrategioista sisällönluojien portaalistamme.

Mainosta-sivulle siirtyminen

Pääset Mainosta-työkaluun muutamin eri tavoin: sisällönluojan työkaluista, TikTok-videosta tai yritystyökaluista.

Sisällönluojan työkaluista:
1. Napauta
Profiili TikTok-sovelluksen alareunassa.
2. Napauta yläreunassa olevaa valikkopainiketta ☰.
3. Napauta
Sisällönluojan työkalut ja napauta sitten Mainosta.

TikTok-videosta, jota haluat mainostaa:
1. Napauta videossasi, jota haluat mainostaa, Lisää vaihtoehtoja ... -painiketta.
2. Napauta
Mainosta.

Yritystilillä yritystyökaluista:
1. Napauta profiilisi yläreunassa olevaa valikkopainiketta ☰.
2. Napauta
Yritystyökalut.
3. Napauta
Mainosta.

Mainosta-videon luominen ja käyttö

Kun olet valinnut
Mainosta asetuksissa, voit laatia Mainosta-videon.
1. Napauta Mainosta-sivulla videota, jota haluat mainostaa.
   ༚  Huomaa: voit mainostaa vain julkisia videoita.
2. Valitse videon mainonnan tavoite ja napauta alalaidassa
Seuraava.
3. Jos valitset
Lisää käyntejä sivustolla, syötät sivuston URL:n ja valitset sivustollesi toimintopainikkeen (esimerkki: Lue lisää, Osta heti tai Rekisteröidy). Napauta sitten Tallenna.
4. Napauta ympyrää sen yleisön vierestä, jonka haluat tavoittaa, ja napauta
Seuraava. Voit valita jonkin seuraavista:
   ༚
Automaattinen. Tällöin TikTok valitsee yleisön puolestasi.
   ༚
Mukautettu. Voit valita tavoitettavien katsojien sukupuolen, ikäalueen ja kiinnostuksen kohteet.
5. Määritä budjetti ja kesto ja napauta
Seuraava.
6. Lisää maksutiedot (Android) tai täydennä Kolikoita (iPhone).
7. Napauta
Aloita mainonta.

Videon tietojen tarkastelu

Kun olet luonut Mainosta-videon,
Promootion tiedot -sivulta näet, miten videosi pärjää. Videon tiedot ovat käytettävissäsi, kun mainostus on käynnissä sekä mainostamisen päätyttyä.

Promootion tiedot -sivu
Promootion tiedot -sivulta näet esimerkiksi seuraavia tietoja videostasi:
•  videon tila (odottaa tarkistusta, aktiivinen, pysäytetty tai hylätty)
•  käyttämäsi summa ja mainoskampanjan kesto
•  videon katselukertojen määrä
•  linkin klikkausten määrä (jos valitsit verkkosivuston mainostamisen
•  tykkäysten, kommenttien ja jakojen määrä
•  ikäjakauma- ja sukupuoliprosentit.

Pääset mainostietosivullesi seuraavasti:
1. Napauta
Profiili TikTok-sovelluksen alalaidassa.
3. Napauta
Sisällönluojan työkalut ja sitten Mainosta.
4. Napauta
Mainonnat-näytössä kohtaa Näytä tiedot.