Ilmoitukset

Siirry osioon

Postilaatikon ilmoitusten suodattaminen  •  Ponnahdusilmoitusten hallinta  •  Ponnahdusilmoitusten mykistäminen

Saat ilmoituksia postilaatikkoosi uusista viesteistä, toiminnoista, seuraajista ja paljon muusta. Kun et käytä TikTok-sovellusta, saat ponnahduslmoituksia laitteellesi, kuten ilmoituksia uusista tykkäyksistä ja kommenteista, videoehdotuksista ja monesta muusta jutusta.

Postilaatikon ilmoitusten suodattaminen

Voit suodattaa
postilaatikkosi ilmoituksia näin:
1. Siirry
postilaatikkoon TikTok-sovelluksen alareunasta.
2. Napauta
Toiminta, tai jos sinulla on lukemattomia toimintoja, napauta Uusi toiminta.
3. Oletuksena näytetään
Kaikki toiminta.
4. Napauta kohtaa
Kaikki toiminta suodattaaksesi viestit tykkäysten ja suosikiksi merkitsemisten, kommenttien, kysymysten ja vastausten, mainintojen ja merkitsemisten, TikTok Shopin tai TikTokin lähettämien postien perusteella.

Napauta
Toiminta, tai jos et ole vielä lukenut kaikkia toimintaa koskevia viestejä, valitse Uusi toiminta.

Ponnahdusilmoitusten hallinta

Voit ottaa ponnahdusilmoitukset käyttöön ja poistaa ne käytöstä seuraamalla tätä ohjetta:
1. Siirry
profiiliin TikTok-sovelluksen alareunasta.
2. Napauta yläreunassa olevaa
Valikko ☰ -painiketta.
3. Napauta
Asetukset ja yksityisyys.
4. Napauta
Ilmoitukset.
5. Valitse ilmoitukset, joita haluat vastaanottaa.

Huomautus: voit muuttaa ilmoitusasetuksia myös laitteesi asetuksista.

Ponnahdusilmoitusten mykistäminen

Voit asettaa aikataulun, jonka mukaan ponnahdusilmoitukset mykistetään laitteeltasi.

Ponnahdusilmoitusten mykistysaikataulun asettaminen:
1. Siirry
profiiliin TikTok-sovelluksen alareunasta.
2. Napauta yläreunassa olevaa
Valikko ☰ -painiketta.
3. Napauta
Asetukset ja yksityisyys.
4. Napauta
Ilmoitukset.
5. Napauta
Mykistä ponnahdusilmoitukset.
6. Kytke
ajastuksen liukupainike päälle. Emme lähetä ponnahdusilmoituksia määritettynä ajanjaksona.

Jos olet 13–17-vuotias:
   ༚  13–15-vuotiaille käyttäjille ajanjaksoksi on asetettu oletuksena klo 21–8, eikä sitä voi muuttaa.
   ༚  16–17-vuotiaille käyttäjille ajanjaksoksi on asetettu oletuksena klo 22–8, eikä sitä voi muuttaa.
   ༚  Ajanjaksoja voidaan asettaa useampia, jos tarpeen. Pidä mielessä, että oletusajastus korvaa kaikki mukautetut ajat, jotka sijoittuvat oletusajanjakson sisälle.
7. Valitse
alkamis- ja päättymisaika.

Ponnahdusilmitusten mykistäminen onnistuu myös Perhemoodin kautta.