Mørkmodus

Hvis du bruker TikTok i omgivelser med lite lys, vil du kanskje optimalisere lysinnstillingene. Slå på mørkemodus for å gi appen en mørk bakgrunn med lys tekst. Mørkemodusen endrer ikke hvordan videoene vises på TikTok.

Merk: Mørkemodusen er bare tilgjengelig på iOS-enheter og på datamaskinen din.

Mørkemodus i TikTok-appen

Slik slår du mørkemodusen på eller av:
1. I TikTok-appen trykker du på Profil nederst på skjermen.
2. Trykk på Meny øverst på skjermen.
3. Trykk på Innstillinger og personvern.
4. Trykk på Skjerm.
5. Velg Mørk for å slå på mørkemodusen eller Lys for å slå den av. Du kan også bruke samme innstillinger for TikTok-appen som enhetens lysinnstillinger. Skjerminnstillingeni TikTok-appen endres automatisk til å samsvare med enhetens innstillinger.

Slik slår du samsvar med enhetens mørkemodus på eller av:
1. I TikTok-appen trykker du på Profil nederst på skjermen.
2. Trykk på Meny øverst på skjermen for å gå til innstillingene.
3. Trykk på Innstillinger og personvern.
4. Trykk på Visning.
5. Slå Bruk enhetens innstillinger på eller av.

Mørkemodus for TikTok på datamaskinen

For TikTok på datamaskinen kan du slå på mørkemodusen i følgende områder:
•  For deg-strømmen
•  Følger-strømmen
•  Søkeresultater
•  Profil
•  Emneknaggresultater
•  Lydside
•  Videoside

Slik slår du mørkemodus på eller av når du er logget inn:
1. Velg profilbildet ditt øverst på skjermen.
2. Slå Mørkemodus på eller av.

Slik slår du mørkemodus på eller av når du ikke er logget inn:
1. Velg Flere alternativer øverst på skjermen.
2. Slå Mørkemodus-innstillingen på eller av.