Profilvisningshistorikk

Du kan slå på profilvisningshistorikk i innstillingene for å se hvilke TikTok-kontoer som har sett på profilen din. Du ser bare profilvisninger fra kontoer som har denne innstillingen slått på og som har sett på profilen din de siste 30 dagene. Dette betyr også at hvis du åpner profilen til en annen konto som har innstillingen slått på, kan vedkommende se besøket ditt.

Merk: Du må ha fylt 16 år og ha færre enn 5000 følgere for å kunne bruke denne funksjonen.

Slik slår du profilvisninghistorikk på eller av

Du kan velge om du vil slå profilvisningshistorikk på eller av. Hvis du slår av profilvisningshistorikk, kan du ikke se hvem som har sett på profilen din, og andre kan ikke se at du har sett på deres.

Slik slår du profilvisninghistorikk på eller av:
I innstillingene
1. I TikTok-appen trykker på du på
Profil nederst.
2. Trykk på
Meny ☰-knappen øverst og velg Innstillinger og personvern.
3. Trykk på
Personvern og deretter på Profilvisninger.
4. Slå innstillingen
Profilvisningshistorikk på eller av. Denne innstillingen er slått av som standard.

I innboksen
1. I TikTok-appen trykker du på
Innboks nederst.
2. Trykk på
Aktiviteter og på varselet om at noen har sett på profilen din, eller trykk på Profilvisninger. Du må kanskje bla ned for å finne det.
3. I
Profilvisninger trykker du på Innstillinger øverst.
4. Slå innstillingen
Profilvisningshistorikk på eller av.

I profilen din
1. I TikTok-appen trykker på du på
Profil nederst.
2. Trykk på
Profilvisninger øverst.
3. Trykk på
Innstillinger øverst.
4. Slå innstillingen
Profilvisningshistorikk på eller av.