Ber om dataene dine

Hopp til et avsnitt

Slik laster du ned dataene dine  •  Slik overfører du dataene dine

Slik laster du ned dataene dine

Du kan laste ned en kopi av TikTok-dataene dine, som kan inkludere, men som ikke er begrenset til, brukernavn, videohistorikk, kommentarhistorikk og personverninnstillinger.

Last ned TikTok-dataene dine:
1. I TikTok-appen trykker du på Profil nederst.
2. Trykk på Meny ☰-knappen øverst og deretter Innstillinger og personvern.
3. Trykk på Konto.
4. Trykk på Last ned dataene dine.
5. Velg et filformat og trykk på Be om data.

Når forespørselen er sendt, oppretter vi en fil med dataene som du kan laste ned fra fanen Last ned dataene dine. Vi varsler deg i appen når filen er klar til nedlasting. Vær oppmerksom på at det kan ta et par dager å forberede filen.

Last ned TikTok-dataene dine:
1. I TikTok-appen trykker på du på Profil nederst.
2. Trykk på Meny ☰-knappen øverst og deretter Innstillinger og personvern.
3. Trykk på Konto.
4. Trykk på Last ned dataene dine.
5. Trykk på Last ned data øverst. Her kan du se statusen på forespørselen. Når filen er klar, er den tilgjengelig for nedlasting i opptil fire dager.

Slik avbryter du forespørselen om TikTok-data:
1. I TikTok-appen trykker på du på Profil nederst.
2. Trykk på Meny ☰-knappen øverst og deretter Innstillinger og personvern.
3. Trykk på Konto.
4. Trykk på Last ned dataene dine.
5. Trykk på Last ned data øverst og deretter Avbryt ved siden av forespørselen.
6. Trykk på Avbryt eksport for å bekrefte at du avbryter. Når avbrutt, stoppes eksporteringen av TikTok-dataene dine, og du får ikke en kopi av filen. Du kan når som helst be om dataene dine på nytt.

Merk: Enkelte data er kanskje ikke tilgjengelig for nedlasting, for eksempel data som faller under personvernet til andre. På grunn av behandlingstider kan det være at de siste 24–48 timene i noen datakategorier ikke er inkludert i filen. Du kan opprette en ny forespørsel etter denne perioden for å få nyere data.

Hvis du har spørsmål om dataforespørselen, kan du kontakte oss via nettskjemaet. Du kan ha flere alternativer for å komme i kontakt med oss, avhengig av hvor du er bosatt. Disse står oppført i Kontakt oss-seksjonen i retningslinjene for personvern.

Slik overfører du dataene dine

Hvis du bor i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS), kan det være at du kan gi en tredjepart fullmakt til å overføre TikTok-dataene dine (f.eks. innlegg, profil- og aktivitetsinformasjon og meldinger) til tjenesten deres på dine vegne.

Du kan gi en tredjepart engangstilgang eller kontinuerlig tilgang til dataene dine. Vær oppmerksom på at dersom du velger å gi kontinuerlig tilgang, kan tredjeparten oppbevare vanlig tilgang til dataene du gir dem tillatelse til å overføre.

Du bør alltid tenke nøye over hvilke tredjeparter du velger å overføre dataene til. Det er viktig å beskytte dataene dine. For å sikre at dataene dine er trygge, bør du bare gi disse tillatelsene til en tredjepart du stoler på.

Du kan velge å gi tilgang til all data TikTok gjør tilgjengelig, for eksempel hvis du vil synkronisere hele profilen på tvers av ulike plattformer. Du kan også velge å overføre kategorier med data, deriblant:
•  profilinformasjonen og innleggene du har opprettet på TikTok
•  aktivitetsinformasjonen, f.eks. videoene du har sett, likt og kommentert
•  meldinger sendt mellom deg og andre TikTok-kontoer

Finn ut mer om disse datakategoriene og hva de inkluderer på TikTok for Developers-nettsiden.

Slik overfører du dataene dine:
1. Åpne appen til tredjeparts-datatjenesten. Det kan være at du blir bedt om å logge på TikTok-kontoen.
2. Velg kategoriene du ønsker å overføre og trykk på Fortsett.
3. Gå tilbake til tredjepartsappen for å bekrefte at dataene ble overført.

Finn ut mer om hvordan du ser gjennom og fjerner tilkoblede tredjepartsapper som har fått tilgang til dataene dine.