Diamanter

Hopp til et avsnitt

Hva er Diamanter på TikTok?  •  Slik samler du Diamanter  •  Slik ser du Diamant-saldoen din

Hva er Diamanter på TikTok?

Diamanter er en type belønning på TikTok. Vi kan gi Diamanter til skapere basert på hvor populært innholdet deres er. Som skaper kan du samle Diamanter ved å få Gaver fra seere av videoene eller LIVE-videoene dine. Når du samler Diamanter kan du få en belønningsbetaling fra oss, som penger eller virtuelle gjenstander. Du finner mer informasjon i Saldo-delen i innstillingene.

Merk: Diamant-samling er underlagt våre retningslinjer for virtuelle artikler.

Slik samler du Diamanter

For å kvalifiseres til å samle Diamanter må du innfri følgende krav:
•  Bo i et land der Diamant-samling er tilgjengelig.
•  Ha fylt 18 år (eller følge lokale alderskrav).
•  Være kvalifisert tilå bruke enkelte funksjoner som gjør det mulig å samle Diamanter.
•  Ha en konto der alt er i orden og som følger retningslinjene for fellesskapet og tjenestevilkårene.

Slik ser du Diamant-saldoen din

Slik ser du Diamant-saldoen din:
1. I TikTok-appen trykker på du på Profil nederst.
2. Trykk på Meny øverst.
3. Trykk på Innstillinger og personvern og på Saldo.

Merk: For å finne ut mer om saldoen din, inkludert hva du kan få for Diamantene dine, sjekk Vanlige spørsmål i Saldo.

Les mer om hvordan du sender Gaver under LIVE-sendinger på TikTok og hvordan du sender Gaver til TikTok-videoer.