For deg

Hopp til et avsnitt

Hva er «For deg» på TikTok?  •  Hvorfor ser du visse innlegg på TikTok  •  Slik styrer du «For deg»-strømmen

Hva er «For deg» på TikTok?

«For deg» er en personlig innholdsstrøm basert på dine interesser og engasjement. «For deg»-strømmen er den første strømmen du ser når du åpner TikTok. Jo mer du bruker TikTok, desto mer vil «For deg»-strømmen gjenspeile interessene dine og vise deg skapere og innhold du sannsynligvis vil like.

Hvorfor ser du visse innlegg på TikTok

«For deg»-strømmen anbefaler videoer basert på flere faktorer. For å lære hvorfor en du fikk anbefalt en video, deler vi informasjon sammen med hver video for å hjelpe deg å forstå hvorfor innholdet dukket opp i din «For deg»-strøm.

Slik finner du ut hvorfor videoer anbefales til deg:
1. I TikTok-appen, trykk på
Del-knappen ved siden av en video i «For deg»-strømmen.
2. Trykk på
Hvorfor denne videoen. Vi vil liste opp noen grunner til hvorfor et innlegg vises på feeden din, for eksempel:
   ༚  Du har kommentert på, likt, delt eller sett lignende innlegg
   ༚  Dette innlegget er populært i landet ditt
   ༚  Dette innlegget ble opprettet nylig
   ༚  Denne videoen er lengre, og det ser ut til at du liker lengre videoer
   ༚  Du følger denne skaperen

Husk at om du nylig har oppdatert «For deg»-strømmen, ser du ulike videoer mens vi lærer oss preferansene dine for å gi deg en ny, personlig strøm. Finn ut mer om hvorfor en video blir anbefalt i «For deg».

Hvis du er en skaper og innleggene dine ikke blir anbefalt i «For deg»-strømmen, kan det være lurt å gå gjennom årsakene til hvorfor de ikke er kvalifisert. Finn ut mer om Videokvalifisering for «For deg»-strømmen.

Slik styrer du «For deg»-strømmen

Du kan bruke følgende funksjoner til å hjelpe deg å påvirke innholdet du ser i «For deg»-strømmen, eller få et nytt sett med videoer anbefalt:
•  Ikke interessert: Hvis du ikke liker en spesifikk video, kan du gi tilbakemelding om at du ikke er interessert, så viser vi deg færre slike videoer.
•  Oppdatere strømmen: Du kan oppdatere «For deg»-strømmen for å se et nytt sett med populære videoer, som om du er helt ny på TikTok.
•  Filtrere videonøkkelord: Filtrer spesifikke ord eller emneknagger på TikTok for å fjerne videoer som inneholder de nøkkelordene fra «For deg»- og «Følger»-strømmene.

Finn ut mer om hvordan du rapporterer innhold på TikTok.