Sende gaver under LIVE-sendinger på TikTok

Du kan sende Gaver under TikTok LIVE-sendinger for å reagere og vise at du setter pris på skaperens innhold i sanntid.

Du må kjøpe Mynter for å sende Gaver. Når du sender Gaver, trekkes Gavens myntverdi fra kontoens saldo.

Merk:
•  Du må ha fylt 18 år (eller 19 år i Sør-Korea) for å kjøpe og bruke Mynter, som gjør det mulig å sende Gaver.
•  Gaver er bare tilgjengelig i utvalgte land.
•  Gaver kan ikke sendes til LIVE-videoer fra kontoer som tilhører regjeringer, politikere, politiske partier og andre offentlige interesser. Disse kontoene kan heller ikke sende Gaver til LIVE-videoer.
•  Gavesending er underlagt retningslinjene for virtuelle artikler.

Slik sender du Gaver under LIVE-sendinger

1. Under LIVE-sendinger trykker du på
Gave nederst på skjermen.
2. Velg Gaven du vil sende.
3. Hvis du må fylle på Mynter, kan du trykke på
Påfyll og følg instruksjonene for å fullføre betalingen.
4. Under Gaven trykker du på
Send.