Sende gaver til TikTok-videoer

Du kan sende Gaver til videoer på TikTok for å reagere og vise at du setter pris på innholdet til skaperen.

Du må kjøpe Mynter for å sende Gaver. Når du sender Gaver, trekkes Gavens myntverdi fra kontoens saldo.

Merk:
•  Du må ha fylt 18 år (eller 19 år i Sør-Korea) for å kjøpe og bruke Mynter, som gjør det mulig å sende Gaver.
•  Gaver er bare tilgjengelig i utvalgte land.
•  Gavesending er underlagt retningslinjene for virtuelle artikler.
•  Du kan bare sende gaver til personlige kontoers videoer. Kontoer som tilhører bedrifter, regjeringer, politikere, politiske partier og andre offentlige interesser kan ikke sende eller motta Gaver.

Slik sender du Gaver til videoer på TikTok

1. TikTok-appen trykker du på
Kommentarer på en video.
2. Trykk på
Gaver ved siden av Legg til kommentar. Hvis du ikke ser «Gaver», er ikke videoen kvalifisert til å motta Gaver.
3. Velg Gaven du vil sende.
4. Hvis du må kjøpe flere Mynter, kan du trykke på
Påfyll og følge instruksjonene for å fullføre betalingen.
5. Skriv en kommentar og trykk på