TikTok LIVE-kampanje

TikTok LIVE-kampanjer er reklameprogrammer for LIVE-funksjoner som kjøers av TikTok. Både verter og seere blir oppfordret til å delta i disse kampanjene for å bruke LIVE-funksjoner. Vinnere i LIVE-kampanjer kan motta spesialbelønninger!

LIVE-kampanjer inneholder vanligvis flere komponenter, for eksempel brukeroppgaver, kampanjeledertavle osv. I en LIVE-kampanje som inneholder en ledertavle, vil en deltakelse i LIVE-kampanjen gi deg mulighet til å bli inkludert på kampanjeledertavlen, uavhengig av valget du gjorde i LIVE-innstillingene for rangeringsveksling. Hvis du imidlertid ikke vil vises på kampanjeledertavlen, kan du trykke på «Avslutt» på målsiden for LIVE-kampanjen.