E-post og telefonnummer

Gå til en del

Kan du bruke samme e-post på flere TikTok-kontoer?  •  Legge til, endre eller fjerne e-post på TikTok  •  Kan du bruke det samme telefonnummeret på flere TikTok-kontoer?  •  Legge til, endre eller fjerne telefonnummeret på TikTok

Kan du bruke samme e-post på flere TikTok-kontoer?

Ettersom e-posten din bare kan assosieres med én TikTok-konto, kan du ikke bruke samme e-post til å opprette flere kontoer. Hvis du vil opprette en ny konto, bruker du en annen e-post eller endrer e-posten som er assosiert med den nåværende kontoen din.

Husk:
•  Du kan tilbakestille passordet ditt hvis du har problemer med å logge på TikTok-kontoen din.
•  Hvis du sletter TikTok-kontoen din som for øyeblikket er assosiert med e-posten din, blir den deaktivert i 30 dager og deretter slettet permanent. Etter 30 dager kan du koble den e-postaden til en ny konto.

Slik finner du e-posten som er assosiert med TikTok-kontoen din:
1. I TikTok-appen trykker du på Profil nederst.
2. Trykk på Meny☰ øverst.
3. Trykk på Innstillinger og personvern.
4. Trykk på Konto.
5. Trykk på Brukerinformasjon og deretter E-post.

Legge til, endre eller fjerne telefonnummeret på TikTok

Du kan legge til eller bytte e-post når som helst fra kontoinnstillingene, og du kan fjerne den når du har oppgitt en alternativ metode for å logge på kontoen.

Det anbefales at du alltid legger til et mobiltelefonnummer på kontoen slik at du kan få tilgang til kontoen hvis du mister tilgang til e-posten. Hvis du legger telefonnummeret til på kontoen, kan du kanskje også styrke kontosikkerheten med 2-trinnsverifisering og forbedre og tilpasse annonseopplevelsen.

Finn ut mer om hvordan e-posten din brukes på TikTok..

Slik legger du en e-postadresse til kontoen:
1. I TikTok-appen trykker du på Profil nederst.
2. Trykk på Meny ☰ øverst.
3. Trykk på Innstillinger og personvern.
4. Trykk på Konto og deretter Brukerinformasjon.
5. Trykk på E-post, skriv inn e-postadressen og trykk deretter på Send kode for å verifisere identiteten din.
6. Skriv inn verifiseringskoden du fikk tilsendt på e-post.

Slik endrer du e-postadressen tilknyttet TikTok-kontoen:
1. I TikTok-appen trykker du på Profil nederst.
2. Trykk på Meny ☰ øverst.
3. Trykk på Innstillinger og personvern.
4. Trykk på Konto og deretter Brukerinformasjon.
5. Trykk på E-post, deretter Endre e-post og skriv inn verifiseringskoden sendt til din nåværende e-post. 6. Skriv inn den nye e-postadressen på neste skjerm, trykk på Send kode og skriv inn verifiseringskoden sendt til den oppdaterte e-posten.

Merk: Siden vi sender verifiseringskoder til e-posten din, må både den gamle og nye e-postadressen som er tilknyttet kontoen være aktiv og verifisert.

Slik fjerner du e-postadressen tilknyttet kontoen:
1. I TikTok-appen trykker du på Profil nederst.
2. Trykk på Meny ☰ øverst.
3. Trykk på Innstillinger og personvern.
4. Trykk på Konto.
5. Trykk på Brukerinformasjon og deretter E-post.
6. Velg Koble fra e-post og trykk på Fortsett for å koble fra.
7. Oppgi verifiseringskoden du fikk tilsendt på e-post.

Kan du bruke det samme telefonnummeret på flere TikTok-kontoer?

Ettersom telefonnummeret ditt bare kan assosieres med én TikTok-konto, kan du ikke bruke det samme telefonnummeret til å opprette en ny eller flere kontoer. Hvis du vil opprette en ny konto, bruker du et annet telefonnummer eller endrer telefonnummeret som er assosiert med den nåværende kontoen din.

Husk:
•  Du kan tilbakestille passordet ditt hvis du har problemer med å logge på TikTok -kontoen din.
•  Hvis du sletter TikTok-kontoen din som for øyeblikket er assosiert med telefonnummeret ditt, blir den deaktivert i 30 dager og deretter slettet permanent. Etter 30 dager kan du koble det telefonnummeret til en ny konto.

Slik finner du telefonnummeret som er assosiert med kontoen din:
1. I TikTok-appen trykker du på Profil nederst.
2. Trykk på Meny ☰ øverst.
3. Trykk på Innstillinger og personvern.
4. Trykk på Konto og Brukerinformasjon.
5. Trykk på Telefonnummer.

Legge til, endre eller fjerne telefonnummeret på TikTok

Du kan legge til eller endre telefonnummeret når som helst fra kontoinnstillingene, og du kan fjerne den når du har oppgitt en alternativ metode for å logge på kontoen. Det anbefales at du legger til en e-post på kontoen slik at du kan få tilgang til kontoen hvis du mister tilgang til mobiltelefonnummeret. Hvis du legger e-posten til på kontoen, kan du kanskje også styrke kontosikkerheten med 2-trinnsverifisering og forbedre og tilpasse annonseopplevelsen. Finn ut mer om hvordan telefonnummeret brukes på TikTok.

Slik legger du til et telefonnummeret på kontoen:
1. I TikTok-appen trykker du på Profil nederst.
2. Trykk på Meny ☰ øverst.
3. Trykk på Innstillinger og personvern.
4. Trykk på Konto.
5. Trykk på Brukerinformasjon og deretter Telefonnummer.
6. Oppgi verifiseringskoden du mottok via mobilenheten.

Slik endrer du telefonnummeret som er assosiert med kontoen din:
1. I TikTok-appen trykker du på Profil nederst.
2. Trykk på Meny ☰ øverst.
3. Trykk på Innstillinger og personvern.
4. Trykk på Konto.
5. Trykk på Brukerinformasjon og deretter Telefonnummer.
6. Oppgi det nye telefonnummeret i det neste vinduet, og trykk deretter på Send kode og oppgi verifiseringskoden du mottok til det oppdaterte telefonnummeret.

Merk: Ettersom vi sender verifiseringskoden til enheten din, må både det gamle og nye telefonnummeret som er assosiert med kontoen, være aktiv og verifisert.

Slik fjerner du telefonnummeret som er assosiert med kontoen din:
1. I TikTok-appen trykker du på Profil nederst.
2. Trykk på Meny ☰ øverst.
3. Trykk på Innstillinger og personvern.
4. Trykk på Konto.
5. Trykk på Brukerinformasjon og deretter Telefonnummer.
6. Velg Koble fra telefon og trykk deretter på Fortsett for å koble fra.
7. Skriv inn verifiseringskoden sendt til mobilenheten.

Finn ut mer om hvordan du holder kontoen sikker.