En lyd jeg la til på TikTok ble fjernet

Hopp til et avsnitt

Hvorfor ble lyden min fjernet på TikTok?  •  Hva kan jeg gjøre hvis lyden min blir fjernet på TikTok?

Hvorfor ble lyden min fjernet på TikTok?

Vi fjerner lyder som legges til på TikTok hvis vi mener de bryter immaterielle eiendeler eller andre retningslinjer for fellesskapet. Du blir varslet hvis lyden fjernes, og alle TikTok-videoer som bruker lyden blir dempet.

Hvis du må fjerne en lyd du la til på TikTok, kan du lese om hvordan du fjerner originale lyder.

Hva kan jeg gjøre hvis lyden min blir fjernet på TikTok?

Avhengig av årsaken til at den originale lyden fjernes, kan du kanskje sende en anke eller erstatte lyden.

Lyden er fjernet på grunn av brudd på retningslinjene for fellesskapet
Hvis du mener at den originale lyden ble fjernet ved en feil for brudd på retningslinjene for fellesskapet, kan du si fra ved å anke.

Slik anker du:
1. I TikTok-appen går du til den dempede videoen.
2. Trykk på varselet nederst på videoen for å se mer info om hvorfor lyden ble fjernet.
3. Trykk på Send inn anke og følg instruksjonene for å sende inn anken.

Alle videoene som bruker lyden på TikTok forblir dempet mens vi gjennomgår anken.

Vi sier fra når vi har tatt en avgjørelse:
•  Hvis anken godkjennes, gjenoppretter vi lyden på alle videoene som bruker den.
•  Hvis anken ikke godkjennes, forblir alle videoene som bruker lyden dempet, og du kan ikke erstatte lyden.

Lyden ble fjernet som følge av brudd på opphavsrett
Hvis vi fjerner din originale lyd for brudd på opphavsrett, kan du kanskje anke avgjørelsen. Hvis du ikke kan anke, kan du fortsatt velge en ny lyd for den dempede videoen.

Slik anker du:
1. I TikTok-appen går du til den dempede videoen.
2. Trykk på varselet nederst på videoen for å se mer info om hvorfor lyden ble fjernet.
3. Trykk på Anke og følg instruksjonene for å sende inn anken.

Alle videoene som bruker lyden på TikTok forblir dempet mens vi gjennomgår anken.

Slik velger du en ny lyd:
1. I TikTok-appen går du til den dempede videoen.
2. Trykk på varselet nederst på videoen for å se hvorfor lyden ble fjernet. Hvis den ble fjernet for brudd på opphavsrett, går du videre til neste trinn.
3. Trykk på Endre lyd og velg en ny lyd. Du kan også trimme lyden og justere volumet.
4. Trykk på Innlegg eller Lagre lydendringer. Du må kanskje vente på godkjenning før lyden kan erstattes.

Husk at lyden bare oppdateres for den videoen. Hvis du har brukt lyden i andre videoer, må du gjenta trinnene ovenfor for hver video.