Første trinn

Hvis du har problemer med TikTok-appen, kan du prøve disse feilsøkingstrinnene. Før du begynner å utføre trinnene, må du kontrollere at du kjører den nyeste versjonen av TikTok-appen og enhetens operativsystem.

Start appen og enheten på nytt

Det anbefales å starte appen og enheten på nytt som første trinn i feilsøkingen.

Kontroller Internett-forbindelsen

Svake data eller Wi-Fi-signaler kan også påvirke opplevelsen din på TikTok. Prøv å veksle fra Wi-Fi til mobildata for å feilsøke om problemet har med forbindelsen å gjøre.

Tøm appens mellomlager

Hvis Internett-forbindelsen ikke er problemet, kan du prøve å tømme appens mellomlager.

Slik tømmer du mellomlageret:

1. Trykk på Profil nederst til høyre.
2. Trykk på ikonet med 3 linjer øverst til høyre.
3. Trykk på Innstillinger og personvern.
4. Trykk på Tøm mellomlageret.

Fungerer det fortsatt ikke?

Hvis du har fulgt fremgangsmåten ovenfor og problemet vedvarer, kan du informere oss ved å rapportere problemet.