For foreldre og foresatte

TikTok er tilgjengelig for personer som er 13 år eller eldre (eller andre aldrer som oppgitt i retningslinjene for personvern og tjenestevilkårene). Hvis du befinner deg i USA og har barn som er under 13 år, kan de opprette en konto for å få tilgang til TikTok-opplevelsen utviklet spesielt for dem.

Gå til veiledningen for verger i sikkerhetssenteret for mer informasjon om digital sikkerhet, deriblant verktøy for sikkerhet og personvern.

Merk: Hvis du er forelder eller juridisk verge og vil at TikTok skal slette kontoen til barnet som er under 13 år, kan du kontakte oss via rapporteringsskjemaet vårt på nett. Hvis du er bosatt i USA, må du kontakte oss via dette nettskjemaet for personvern.