Rapportere en etterligningskonto

Hopp til et avsnitt

Slik rapporterer du en konto som imiterer andre i TikTok-appen

Hvis du tror at en konto er falsk og imiterer deg eller noen andre, kan du rapportere dette til oss. Bruk følgende skjemaer for å rapportere en konto som gir seg ut for å være noen andre:
•  Kontoer i USA
•  Kontoer utenfor USA

Slik rapporterer du en konto som imiterer andre ved å bruke skjemaet ovenfor for kontoer i USA:
1. I skjemaet velger du Rapporter en konto som imiterer andre på TikTok ELLER Send inn en anke på en konto som imiterer andre på TikToki rullegardinlisten.
2. Velg hvem som blir imitert fra rullegardinlisten. Oppgi ytterligere informasjon hvis du blir bedt om det.
3. Last opp gyldig ID. Ta en titt på listen for å se hvilke ID-er vi godtar.
4. Klikk på Send inn.

Slik rapporterer du en konto som imiterer andre ved å bruke skjemaet ovenfor for kontoer utenfor USA:
1. I skjemaet klikker du på Emne og velger Rapporter et potensielt brudd.
2. Velg Kontobrudd.
3. I «Årsak til rapportering», velger du Imitering.
4. Velg hvem kontoen imiterer og følg trinnene.
5. Klikk på Send inn.

Slik rapporterer du en konto som imiterer andre

Rapporter en konto som imiterer andre i TikTok-appen eller for TikTok i nettleseren:

I TikTok-appen:
1. Gå til profilen og trykk på Del øverst.
2. Trykk på Rapporter og velg Rapporter konto.
3. Velg Utgir seg for å være en annen.
4. Spesifiser om kontoen utgir seg for å være deg eller noen andre ved å trykke på Meg eller Kjendis. Hvis det er en kjendis, søker du etter kontoen til personen som imiteres.
5. Trykk på Send inn.

For TikTok i nettleseren:
1. Gå til profilen og hold musepekeren over Flere alternativer øverst.
2. Klikk på Rapporter og velg Rapporter konto.
3. Velg Utgir seg for å være en annen.
4. Identifiser hvorvidt kontoen utgir seg for å være deg eller noen andre ved å trykke på Meg eller Kjendis. Hvis det er en kjendis, søker du etter kontoen til personen som imiteres.
5. Klikk på Send inn.