Anerkjenne videoer

Hopp til avsnittet

Om å anerkjenne skapere og videoer på TikTok  •  Slik anerkjenner du TikTok-videoer  •  Slik anerkjenner du skapere i TikTok-videoer  •  Slik anerkjenner du skapere eller videoer etter publisering av TikTok-videoer

Om å anerkjenne skapere og videoer på TikTok

Hvis du publiserer en video som er inspirert av en annen skaper, eller den inneholder en annen skaper, kan du nevne en video eller skaperen i videobeskrivelsen eller kommentere for å anerkjenne skaperen. Slik kan skapere som starter trender eller lager originalt innhold anerkjennes og feires for innholdet sitt.

Slik anerkjenner du TikTok-videoer

Slik anerkjenner du TikTok-videoer:
1. I TikTok-appen trykker du på VideoerPubliser-skjermen.
2. Velg videoen du vil anerkjenne fra Lyd-, Publisert-, Likt- eller Favoritter-fanen og trykk på Bekreft. Alternativt kan du kopiere og lime inn video-URL-en i innleggsbeskrivelsen.
3. Skriv en beskrivelse, juster videoinnstillingene og trykk på Publiser. Den valgte videoen vises i innleggsbeskrivelsen og skaperen blir varslet.

Merk: Du kan anerkjenne opptil 3 videoer.

Slik anerkjenner du skapere i TikTok-videoer

Slik anerkjenner du noen på TikTok:
1. I TikTok-appen trykker du på OmtalPubliser-skjermen.
2. Skriv inn skaper- eller brukernavnet i søkefeltet, eller bla ned for å velge en skaper blant Venner- og Følger-listen.
3. Skriv en beskrivelse, juster videoinnstillingene og trykk på Publiser. Skaperen blir omtalt i innleggsbeskrivelsen og varslet.

Slik anerkjenner du skapere eller videoer etter publisering av TikTok-videoer

Hvis du allerede har publisert en video og ønsker å anerkjenne en skaper, kan du nevne skaperen i en kommentar.

Slik anerkjenner du skapere og videoer i kommentarer:
1. I TikTok-appen trykker du på Kommentarer på videoen.
2. I kommentarfeltet trykker du på Omtal for å søke etter og tagge skaperen.
3. Trykk på Publiser. Skaperen blir omtalt i kommentaren og varslet.