Opprette innlegg

Hopp til et avsnitt

Slik publiserer du videoer på TikTok  •  Slik publiserer du bilder på TikTok  •  Slik publiserer du tekst på TikTok

Du kan opprette ulike typer innlegg på TikTok, blant annet video-, bilde- og tekstinnlegg.

Slik publiserer du videoer på TikTok

Du publiserer videoer på følgende måte:
TikTok-appen
1. I TikTok-appen trykker du på Legg til innlegg + nederst.
2. Velg maks. lengde for videoen. Eller trykk på Last opp for å legge til videoer fra enheten din, og fortsett til trinn 4.
3. Trykk på Ta opp. Når du er ferdig, trykker du på Fortsett ✓ nederst.
4. Legg til filter, lyd, tekst, klistremerker, effekter med mer, eller bruk avanserte redigeringsverktøy.
5. Trykk på Din historie for å publisere innlegget i historiene dine, eller Neste for å redigere mer. Du kan blant annet
   ༚  legge til en beskrivelse
   ༚  legge til emneknagger
   ༚  tagge personer
   ༚  legge til en plassering
   ༚  legge til en lenke
   ༚  administrere personverninnstillinger
6. Trykk på Publiser for å publisere videoen, eller trykk på Utkast for å lagre den. Utkastene er kun synlig for deg på profilen din.

Nettleser
1. Klikk på Last opp øverst.
2. Klikk på Velg videoen du vil laste opp eller Velg fil.
3. Velg videoen du vil laste opp.
Merk: Når du laster opp en video i nettleseren, lastes hele videoen opp. Hvis du vil endre lengden på videoen, må du laste opp videoen i TikTok-appen.

Finn ut mer om hvordan du administrerer hvem som kan se innleggene dine.

Slik publiserer du bilder på TikTok

Du publiserer bilder fra enheten din på følgende måte:
1. I TikTok-appen trykker du på Legg til innlegg + nederst.
2. Trykk på Bilde, og trykk deretter på Last opp for å velge bilder fra enheten din. Du kan legge til opptil 35 bilder.
3. Trykk på Neste. Sveip for å bytte bilder og redigere dem. Du kan legge til filter, lyd, tekst og klistremerker, eller beskjære bildene.
4. Trykk på Din historie for å publisere innlegget i historiene dine, eller Neste igjen for å redigere mer. Du kan blant annet
   ༚  redigere forside
   ༚  legge til en beskrivelse
   ༚  legge til emneknagger
   ༚  tagge personer
   ༚  legge til en plassering
   ༚  legge til en lenke
   ༚  administrere personverninnstillinger
5. Trykk på Publiser for å publisere innlegget, eller trykk på Utkast for å lagre det. Utkastene er kun synlig for deg på profilen din.

Du publiserer Live-bilder på følgende måte:
1. I TikTok-appen trykker du på Legg til innlegg + nederst.
2. Trykk på Ta opp for å ta et bilde.
3. Legg til et filter, en lyd, tekst, klistremerker, effekter med mer, eller bruk avanserte redigeringsverktøy.
4. Trykk på innleggets innstillinger nederst for å administrere hvem som kan se innlegget.
5. Trykk på Din historie for å publisere innlegget til historiene dine, eller trykk på Ferdig ✓ nederst for å publisere innlegget til strømmene.

Slik publiserer du tekst på TikTok

Du publiserer tekst på følgende måte:
1. I TikTok-appen trykker du på Legg til innlegg + nederst.
2. Trykk på Tekst.
3. Skriv inn teksten, og juster tekststørrelse, stil, justering, skrifttype og farge. Trykk på Ferdig for å fortsette.
4. Trykk på Klistremerker for å legge til klistremerker og emojier eller søke etter animerte GIF-er.
5. Dra for å flytte klistremerket. For å slette klistremerket drar du det til Slett-knappen øverst på skjermen, slik at knappen velges, og så slipper du det.
6. Du kan også gjøre flere endringer, som å redigere bakgrunnsfargen og endre innstillingene for innlegget.
7. Trykk på Publiser til strømmen eller Din historie for å fullføre. Du kan også trykke på Utkast for å lagre og redigere det senere.