Blokkere brukere

Blokkering av brukere hindrer dem i å vise videoene dine eller kontakte deg via direktemeldinger, kommentarer, følginger eller likerklikk.

Slik blokkerer du noen:

1. Gå til personens profil.
2. Trykk på ikonet med 3 prikker øverst til høyre.
3. Trykk på Blokker og følg instruksjonene i appen.

Slik opphever du blokkering av noen:

1. Gå til personens profil.
2. Trykk på ikonet med 3 prikker øverst til høyre.
3. Trykk på Opphev blokkering og følg instruksjonene i appen.

Slik masseblokkerer du personer:

1. Trykk på og hold nede en kommentar eller trykk på blyantikonet øverst til venstre for å åpne et vindu med alternativer.
2. Trykk på Administrer flere kommentarer.
3. Velg opptil 100 kommentarer.
4. Trykk på Mer.
5. Trykk på Blokker kontoer.

Ved hjelp av masseblokkeringsfunksjonen kan du blokkere opptil 100 kontoer om gangen.