Reeksen

Wat zijn reeksen?

Reeksen zijn een manier om de mensen te volgen die je op TikTok het vaakst berichten stuurt. Als je iemand meer dan 3 dagen op rij een bericht stuurt, wordt bij de chat een reeksbadge weergegeven. De reeks groeit naarmate je berichten blijft uitwisselen. Reeksbadges verdwijnen als jullie beiden 24 uur niet actief zijn in de chat. Je ontvangt een bericht als je een reeks ontvangt of als je reeks bijna wordt verbroken.

Reeksmeldingen beheren

Je kunt reeksmeldingen beheren in je instellingen in de TikTok-app.

Reeksmeldingen in- of uitschakelen:
1. Tik onderaan in de TikTok-app op
Profiel.
2. Tik bovenaan op de knop
Menu ☰ en selecteer Instellingen en privacy.
3. Tik op
Meldingen.
4. Vanaf hier:
   ༚  Schakel de instelling
Reeksen in of uit voor pushmeldingen.
   ༚  Tik op
Meldingen in de app en schakel de instelling Reeksen in of uit.