Mörkt läge

Om du tittar på TikTok med svagt ljus kanske du vill optimera hur det ser ut. Om du aktiverar mörkt läge får appen en mörk bakgrund med ljus text. Mörkt läge ändrar inte sättet som videor visas på TikTok.

Obs! Mörkt läge är bara tillgängligt på iOS-enheter och datorer.

Mörkt läge i TikTok-appen

Så här aktiverar eller inaktiverar du mörkt läge:
1. I TikTok-appen trycker du på Profil längst ned.
2. Tryck på knappen Meny högst upp.
3. Tryck på Inställningar och sekretess.
4. Tryck på Visning.
5. Välj Mörkt för att aktivera mörkt läge eller Ljust för att inaktivera mörkt läge.

Du kan även matcha enhetens inställningar för utseende med TikTok-appen. Inställningen Visning i TikTok-appen ändras automatiskt för att matcha dina enhetsinställningar.

Så här aktiverar eller inaktiverar du enhetsmatchning för mörkt läge:
1. I TikTok-appen trycker du på Profil längst ned.
2. Tryck på knappen Meny högst upp för att gå till inställningarna.
3. Tryck på Inställningar och sekretess.
4. Tryck på Visning.
5. Aktivera eller inaktivera inställningen Använd enhetsinställningar.

Mörkt läge när TikTok körs på din dator

Om du använder TikTok på datorn kan du aktivera mörkt läge i följande områden:
•  För dig-flödet
•  Följer-flödet
•  Sökresultat
•  Profil
•  Hashtaggresultat
•  Ljudsida
•  Videosida

Så här aktiverar eller inaktiverar du mörkt läge när du är inloggad:
1. Välj ditt profilfoto högst upp.
2. Aktivera eller inaktivera Mörkt läge.

Så här aktiverar eller inaktiverar du mörkt läge när du inte är inloggad:
1. Välj Fler alternativ högst upp.
2. Aktivera eller inaktivera inställningen Mörkt läge.