Historik för profilvisningar

Du kan aktivera historik för profilvisningar i dina inställningar för att se vilka konton på TikTok som har visat din profil. Du ser bara profilvisningar från konton som har den här inställningen aktiverad och som har visat din profil under de senaste 30 dagarna. Om du besöker ett annat kontos profil som också har den här inställningen aktiverad kommer de att se ditt besök.

Obs! Du måste vara 16 år eller äldre och ha färre än 5 000 följare för att få tillgång till den här funktionen.

Så här aktiverar eller inaktiverar du historik för profilvisningar

Du kan välja att aktivera eller avaktivera din historik för profilvisningar. Om du stänger av historiken för profilvisningar ser du inte vem som har besökt din profil och andra ser inte att du har besökt deras.

Aktivera eller inaktivera historik för profilvisningar:
Från dina inställningar
1. I TikTok-appen trycker du på
Profil längst ned.
2. Tryck på knappen
Meny ☰ längst upp och välj sedan Inställningar och sekretess.
3. Tryck på
Sekretess och sedan på Profilvisningar.
4. Aktivera eller inaktivera inställningen för
Historik för profilvisningar. Den här inställningen är avaktiverad som standard.

Från din inkorg
1. I TikTok-appen trycker du på
Inkorg längst ned.
2. Tryck på
Aktiviteter och tryck sedan på meddelandet om att någon har visat din profil, eller tryck på Profilvisningar. Du kan behöva bläddra ned för att hitta det.
3. Från dina
Profilvisningar trycker du på knappen Inställningar längst upp.
4. Aktivera eller inaktivera inställningen för
Historik för profilvisningar.

Från din profil
Profil längst ned.
2. Tryck på knappen
Profilvisningar högst upp.
3. Tryck på knappen
Inställningar högst upp.
4. Aktivera eller inaktivera inställningen för
Historik för profilvisningar.