Diamanter

Hoppa till ett avsnitt

Vad är Diamanter på TikTok?  •  Hur samlar man in Diamanter  •  Hur visar du ditt Diamantsaldo

Vad är Diamanter på TikTok?

Diamanter är en typ av belöning på TikTok. Vi ger Diamanter till kreatörer baserat på hur populärt deras innehåll är. Som kreatör kan du bland annat samla in Diamanter genom att få Presenter från tittarna i dina videor eller LIVE-videor. När du samlar in Diamanter kan du få en belöningsbetalning från oss, t.ex. pengar eller virtuella föremål. Du hittar mer information i Saldo-avsnittet i inställningarna.

Obs! Insamling av Diamanter omfattas av vår policy för virtuella föremål.

Så här samlar du in Diamanter

För att få samla in Diamanter måste du uppfylla följande krav:
•  Du bor ett land där det går att samla in Diamanter.
•  Du är minst 18 år (eller följer de lokala ålderskraven).
•  Du är behörig att använda vissa funktioner för att samla in Diamanter.
•  Du har ett konto med gott anseende som följer våra communityregler och användningsvillkor.

Så här visar du ditt Diamantsaldo

Så här visar du ditt Diamantsaldo:
1. I TikTok-appen trycker du på
Profil längst ned.
2. Tryck på
Meny högst upp.
3. Tryck på
Inställningar och sekretess och sedan på Saldo.

Obs! Om du vill veta mer om ditt saldo, bland annat vad du kan få för Diamanter som du samlar på, kan du kolla in
Saldo i Vanliga frågor.

Ta reda på mer om hur du skickar en Present under en LIVE på TikTok och hur du skickar en Present till en TikTok-video.