Skicka en Present under en LIVE på TikTok

Du kan skicka en Present under en TikTok LIVE för att reagera på och visa uppskattning för kreatörens innehåll i realtid.

Du måste köpa Mynt för att skicka en Present. När du skickar en Present dras värdet på den här Presenten av i Mynt från ditt kontosaldo.

Obs!
•  Du måste vara minst 18 år (eller 19 i Sydkorea) för att få köpa och använda Mynt som du kan använda för att skicka Presenter.
•  Presenter är bara tillgängligt i vissa länder.
•  Presenter kan inte skickas till LIVE-videor från konton som tillhör myndigheter, politiker och politiska partier och andra konton som är av allmänt intresse. Dessa konton kan inte heller skicka Presenter till LIVE-videor.
•  Att skicka Presenter omfattas av vår policy för virtuella föremål.

Så här skickar du en Present under en LIVE

1. Under en LIVE trycker du på Present-knappen längst ned.
2. Välj den Present du vill skicka.
3. Om du vill fylla på Mynt trycker du på Fyll på och följer anvisningarna som anges för att slutföra betalningen.
4. Nedanför Presenten trycker du på Skicka.