Skicka en Present till en TikTok-video

Du kan skicka en Present till en video på TikTok för att reagera på och visa din uppskattning för kreatörens innehåll.

Du måste köpa Mynt för att skicka en Present. När du skickar en Present dras värdet på den här Presenten av i Mynt från ditt kontosaldo.

Obs!
•  Du måste vara minst 18 år (eller 19 i Sydkorea) för att få köpa och använda Mynt som du kan använda för att skicka Presenter.
•  Presenter är bara tillgängligt i vissa länder.
•  Att skicka Presenter omfattas av vår policy för virtuella föremål.
•  Du kan bara skicka Presenter till videor via privata konton. Företagskonton, konton som tillhör myndigheter, politiker och politiska partier och andra konton som är av allmänt intresse får inte skicka Presenter eller ta emot Presenter för sitt innehåll.

Så här skickar du en Present till en video på TikTok

1. I TikTok-appen trycker du på Kommentarer på en video.
2. Tryck på Present bredvid Lägg till kommentar. Om du inte ser Presenter innebär det att videon inte är behörig att ta emot Presenter för tillfället.
3. Välj den Present du vill skicka.
4. Om du vill köpa fler Mynt trycker du på Fyll på och följer anvisningarna som anges för att slutföra betalningen.
5. Skriv en kommentar och tryck på Skicka.