TikTok LIVE-kampanj

Hoppa till ett avsnitt

Åtkomst till dina TikTok LIVE-videoinspelningar  •  Så här laddar du ned en TikTok LIVE-repris  •  Så här tar du bort en TikTok LIVE-repris  •  Varför TikTok sparar LIVE-videos  •  Hur länge är TikTok LIVE-repriserna tillgängliga?

Så här kommer du åt repriser av dina TikTok LIVE-videos

När du avslutar din LIVE-video blir LIVE-reprisen tillgänglig i LIVE-center. Du kan sedan välja att titta på din LIVE-video igen, ladda ned den på din enhet eller ta bort den.

Så här kommer du åt dina LIVE-repriser:
1. I TikTok-appen trycker du på Profil längst ned.
2. Tryck på Meny-knappen ☰ högst upp.
3. Tryck på Verktyg för kreatörer.
4. Tryck på fliken LIVE för att öppna LIVE-center och sedan på Repriser.

Så här laddar du ned en TikTok LIVE-repris

Så här laddar du ned en LIVE-repris på din enhet:
1. I TikTok-appen trycker du på Profil längst ned.
2. Tryck på Meny-knappen ☰ högst upp.
3. Tryck på Verktyg för kreatörer.
4. Tryck på fliken LIVE för att öppna LIVE-center och sedan på Repriser.
5. Hitta den LIVE-repris du vill ladda ned och tryck på Ladda ned.

Så här tar du bort en TikTok LIVE-repris

Så här tar du bort en LIVE-repris:
1. I TikTok-appen trycker du på Profil längst ned.
2. Tryck på Meny-knappen ☰ högst upp.
3. Tryck på Verktyg för kreatörer.
4. Tryck på fliken LIVE för att öppna LIVE-center och sedan på Repriser.
5. Hitta den LIVE-repris du vill ta bort och tryck på knappen Ta bort.

Varför TikTok sparar LIVE-videos

Vi sparar LIVE-videos för att:
• Göra LIVE-repriser tillgängliga för nedladdning.
• Förbättra och utveckla innehållsmoderering på TikTok.
• Förhindra och bemöta potentiellt skadligt innehåll på plattformen i enlighet med våra communityregler. Mer information finns i vår sekretesspolicy.

Hur länge är TikTok LIVE-repriserna tillgängliga?

LIVE-repriserna är tillgängliga i 30 dagar och du kan när som helst ta bort dem från Repriser i LIVE-center.