E-postadress och telefonnummer

Gå till ett avsnitt

Kan jag använda samma e-postadress för flera TikTok-konton?  •  Lägga till, ändra eller ta bort din e-postadress på TikTok  •  Kan jag använda samma telefonnummer för flera TikTok-konton?  •  Lägga till, ändra eller ta bort ditt telefonnummer på TikTok

Kan jag använda samma e-postadress för flera TikTok-konton?

Eftersom din e-postadress kan kopplas till ett enstaka TikTok-konto kan du inte använda samma e-postadress för att skapa ytterligare eller flera konton. Om du vill skapa ett nytt konto måste du använda en annan e-postadress eller ändra e-postadressen i ditt befintliga konto.

Viktigt att tänka på:
•  Du kan återställa lösenordet om du har problem med att logga in på ditt TikTok-konto.
•  Om du raderar TikTok-kontot som för närvarande är kopplat till din e-postadress inaktiveras det i 30 dagar och raderas sedan permanent. Efter 30 dagar kan du koppla e-postadressen till ett nytt konto.

Så här hittar du e-postadressen som är kopplad till ditt TikTok-konto:
1. Tryck på Profil längst ned i TikTok-appen.
2. Tryck på Meny ☰-knappen högst upp.
3. Tryck på Inställningar och sekretess.
4. Tryck på Konto.
5. Tryck på Användarinformation och sedan på E-post.

Lägga till, ändra eller ta bort din e-postadress på TikTok

Du kan lägga till eller ändra din e-postadress när som helst från kontoinställningarna. Du kan ta bort din e-postadress om du har angett en annan metod för att logga in på ditt konto.

Vi rekommenderar att du alltid lägger till ett mobilnummer i ditt konto så att du kan komma åt det om du skulle förlora åtkomsten till din e-postadress Genom att lägga till ditt telefonnummer i kontot kan du dessutom stärka kontosäkerheten med tvåstegsverifiering och förbättra och anpassa annonsupplevelsen.

Ta reda på mer om hur din e-post används på TikTok.

Så här lägger du till en e-postadress i ditt konto:
1. I TikTok-appen trycker du på Profil längst ned.
2. Tryck på Meny ☰-knappen högst upp.
3. Tryck på Inställningar och sekretess.
4. Tryck på Konto och sedan på Användarinformation.
5. Tryck på E-post, ange din e-postadress och tryck på Skicka kod för att verifiera din identitet.
6. Ange verifieringskoden som skickas till din e-post.

Så här ändrar du e-postadressen som är kopplad till ditt TikTok-konto:
1. I TikTok-appen trycker du på Profil längst ned.
2. Tryck på Meny ☰-knappen högst upp.
3. Tryck på Inställningar och sekretess.
4. Tryck på Konto och sedan på Användarinformation.
5. Tryck på E-post och sedan på Ändra e-post för att ange verifieringskoden som skickats till din nuvarande e-post.
6. Ange den nya e-postadressen på nästa skärm, tryck på Skicka kod och ange verifieringskoden som skickats till din uppdaterade e-post.

Obs! Eftersom vi skickar verifieringskoder till din e-post måste både den gamla och nya e-postadressen som är kopplade till kontot vara aktiva och verifierade.

Så här tar du bort e-postadressen som är kopplad till ditt konto:
1. I TikTok-appen trycker du på Profil längst ned.
2. Tryck på Meny-knappen ☰ högst upp.
3. Tryck på Inställningar och sekretess.
4. Tryck på Konto.
5. Tryck på Användarinformation och sedan på E-post.
6. Välj Avlänka e-post och tryck sedan på Fortsätt för att avlänka.
7. Ange verifieringskoden som skickas till din e-post.

Kan jag använda samma telefonnummer för flera TikTok-konton?

Eftersom ditt mobilnummer kan kopplas till ett enstaka TikTok-konto kan du inte använda samma telefonnummer för att skapa ytterligare eller flera konton. Om du vill skapa ett nytt konto måste du använda ett annat telefonnummer eller ändra telefonnumret i ditt befintliga konto.

Viktigt att tänka på:
•  Du kan återställa lösenordet om du har problem med att logga in på ditt TikTok-konto.
•  Om du raderar TikTok-kontot som för närvarande är kopplat till ditt telefonnummer inaktiveras det i 30 dagar och raderas sedan permanent. Efter 30 dagar kan du koppla telefonnumret till ett nytt konto.

Så här hittar du telefonnumret som är kopplat till ditt konto:
1. Tryck på Profil längst ned i TikTok-appen.
2. Tryck på Meny-knappen ☰ högst upp.
3. Tryck på Inställningar och sekretess.
4. Tryck på Konto och sedan på Användarinformation.
5. Tryck på Telefonnummer.

Lägga till, ändra eller ta bort ditt telefonnummer på TikTok

Du kan lägga till eller ändra ditt mobilnummer när som helst från kontoinställningarna. Du kan ta bort mobilnumret om du har angett en annan metod för att logga in på ditt konto. Vi rekommenderar att du alltid lägger till en e-postadress i ditt konto så att du kan komma åt det om du skulle förlora åtkomsten till ditt mobilnummer. Genom att lägga till din e-postadress i kontot kan du dessutom stärka kontosäkerheten med tvåstegsverifiering och förbättra och anpassa annonsupplevelsen. Läs mer om hur ditt telefonnummer används på TikTok.

Så här lägger du till ett telefonnummer i ditt konto:
1. Tryck på Profil längst ned i TikTok-appen.
2. Tryck på Meny ☰-knappen högst upp.
3. Tryck på Inställningar och sekretess.
4. Tryck på Konto.
5. Tryck på Användarinformation och sedan på Telefonnummer.
6. Ange den verifieringskod som skickades till din mobila enhet.

Så här ändrar du telefonnumret som är kopplat till ditt konto:
1. Tryck på Profil längst ned i TikTok-appen.
2. Tryck på Meny ☰-knappen högst upp.
3. Tryck på Inställningar och sekretess.
4. Tryck på Konto.
5. Tryck på Användarinformation och sedan på Telefonnummer.
6. Ange ditt nya telefonnummer på nästa skärm, tryck på Skicka kod och ange den verifieringskod som skickades till din nya mobila enhet.

Obs! Eftersom vi skickar verifieringskoderna till din enhet måste både det gamla och det nya telefonnumret som är kopplade till kontot vara aktiva och verifierade.

Så här tar du bort telefonnumret som är kopplat till ditt konto:
1. Tryck på Profil längst ned i TikTok-appen.
2. Tryck på Meny ☰-knappen högst upp.
3. Tryck på Inställningar och sekretess.
4. Tryck på Konto.
5. Tryck på Användarinformation och sedan på Telefonnummer.
6. Välj Avlänka telefon och tryck sedan på Fortsätt för att avlänka.
7. Ange verifieringskoden som skickats till din mobila enhet.

Läs mer om hur du skyddar ditt konto.