Kontostatus

Hoppa till ett avsnitt

Kontrollera din kontostatus  •  Så här kontrollerar du din kontostatus

Kontrollera din kontostatus

Du kan kontrollera din kontostatus för att felsöka eventuella frågor eller funderingar du kan ha om ditt kontos anseende eller resultat för dina inlägg.

Du kan granska följande kontoproblem:
•  Inloggning: Begränsad från att logga in
•  Inlägg: Begränsad från att publicera
•  Kommentarer: Begränsad från att kommentera
•  Profil: Begränsad från att redigera din profil
•  Direktmeddelanden: Begränsad från att skicka direktmeddelanden

Så här kontrollerar du din kontostatus

Kontrollera din kontostatus:
TikTok Studio
1. I TikTok-appen trycker du på
Profil längst ned.
2. Tryck på
Meny-knappen ☰ högst upp och välj sedan Verktyg för kreatörer.
3. Under
Fler verktyg trycker du på Kontrollera konto.

Inställningar
1. I TikTok-appen trycker du på
Profil längst ned.
2. Tryck på
Meny-knappen ☰ högst upp och välj sedan Inställningar och sekretess.
3. Tryck på
Anmäl ett problem.
4. Tryck på
Kontrollera konto.

Säkerhetscenter
1. I TikTok-appen trycker du på
Profil längst ned.
2. Tryck på
Meny-knappen ☰ högst upp och välj sedan Inställningar och sekretess.
3. Tryck på
Support.
4. Tryck på
Säkerhetscenter.
5. Tryck på
Kontrollera konto.

Om det inte finns några problem ser du en bockmarkering bredvid funktionen eller inlägget. Om det finns problem ser du en varningsskylt i stället.