För föräldrar och vårdnadshavare

TikTok är tillgängligt för personer som är minst 13 år (eller andra åldrar, vilket anges i vår sekretesspolicy och våra användningsvillkor). Om du befinner dig i USA och ditt barn är under 13 år, kan hen skapa ett konto och få en TikTok-upplevelse som är särskilt utformad för hen.

Mer information om digital säkerhet, inklusive våra säkerhets- och sekretessverktyg, finns i Guide för vårdnadshavare i vårt Säkerhetscenter.

Obs! Om du är förälder eller vårdnadshavare och vill att TikTok ska ta bort kontot som tillhör ditt barn som är under 13 år, kan du kontakta oss via vårt formulär för att göra en anmälan online. Men om du befinner dig i USA måste du kontakta oss via det här webbformuläret för sekretess.