Anmäla en föreslagen sökning

När du söker efter något på TikTok visar vi några förslag som förutspår vad du kanske söker efter. Om du ser ett sökförslag på TikTok som du anser bryter mot våra communityregler ska du anmäla det till oss.

Anmäl en föreslagen sökning:
1. I TikTok-appen trycker du på knappen Sök högst upp på skärmen.
2. Ange vad du letar efter i sökfältet. Du kommer att se förslag under din sökning.
3. Tryck och håll ned den föreslagna sökning som du vill rapportera.
4. Tryck på Anmäl och följ anvisningarna.