Anmäla konton tillhörande minderåriga på TikTok

TikTok är tillgängligt för personer som är minst 13 år (eller andra åldrar i vissa regioner, vilket anges i vår sekretesspolicy och våra användningsvillkor). Personer som befinner sig i USA och är under 13 år kan skapa ett konto och få en TikTok-upplevelse som är särskilt utformad för dem. Om du tror att någon på TikTok är under 13 år eller har ett konto som inte är ålderslämpligt (om hen befinner sig i USA), ska du anmäla det till oss.

Så här anmäler du ett TikTok-konto som misstänks tillhöra en minderårig:
1. Gå till personens profil på TikTok.
2. Tryck på Dela högst upp (eller klicka på Fler alternativ … i en webbläsare).
3. Välj Anmäl.
4. Välj Anmäl konto och sedan Användaren kan vara yngre än 13 år.
5. Välj Skicka.

Om du befinner dig i USA:
1. Gå till vårt formulär för att göra en anmälan online.
2. Välj ämnet Anmäl en minderårig användare.
3. Ange kontouppgifterna och klicka på Skicka.

För föräldrar och vårdnadshavare
Om du är förälder eller vårdnadshavare och vill att TikTok ska ta bort kontot som tillhör ditt barn som är under 13 år, kan du kontakta oss via vårt formulär för att göra en anmälan online. Men om du befinner dig i USA måste du kontakta oss via det här webbformuläret för sekretess.