Titta på videor i en Series

Hoppa till avsnitt

Vad är Series på TikTok?  •  Så här kommer du åt Series från TikTok  •  Så här tittar du på en Series  •  Så här betygsätter du en Series  •  Så här begär du en återbetalning för en Series

Vad är Series på TikTok?

Series erbjuder exklusiva Premium-videopaket som kreatörerna producerar. Åtkomst till Series kan köpas via kreatörens profil och länkar i TikTok-videor.

Så här kommer du åt Series från TikTok

Du kan köpa åtkomst till en Series via kreatörens profil eller från en TikTok-video om kreatören har lagt till en länk.

Så här köper du Series-åtkomst från en kreatörs profil:
1. I TikTok-appen trycker du på
Series i kreatörens profil.
2. Tryck på den Series som du vill köpa.
3. Skrolla för att visa listan med videor i denna Series. Ditt köp inkluderar åtkomst till alla videor som listas i en Series.
4. Tryck på
Köp och följ anvisningarna som anges för att slutföra betalningen.

Så här köper du åtkomst till Series från en TikTok-video:
1. I TikTok-appen trycker du på Series-länken ovanför kreatörens användarnamn i TikTok-videon.
2. Skrolla för att visa listan med videor i nuvarande Series. Tryck på
Visa alla Series om du vill se en lista med kreatörens alla Series. Ditt köp inkluderar åtkomst till alla videor som listas i en Series.
3. Tryck på
Köp och följ anvisningarna som anges för att slutföra betalningen.

Så här tittar du på en Series

När du har slutfört betalningen kan du titta på videorna i din köpta Series.

Så här tittar du på en köpt Series:
1. I TikTok-appen trycker du på
Profil längst ned.
2. Tryck på
Meny högst upp och välj sedan Series.

Du kommer även åt köpta Series från dina aviseringar, favoriter och i kreatörens profil.

Så här betygsätter du en Series

Du kan skicka in betyg på köpta Series. Betygen publiceras på Series-sidan.

Så här skickar du in ett betyg:
1. Gå till den Series du vill betygsätta.
2. Tryck på
Meny högst upp och välj Betygsätt denna Series.
3. Välj ett betyg.
4. Tryck på
Skicka för att slutföra.

Så här begär du en återbetalning för en Series

Om du inte är nöjd med köpet kan du begära en återbetalning för en TikTok Series inom 14 dagar efter köpet, om du inte tittat på mer än 25 % av den. Dessutom kan du begära en återbetalning om vi tar bort en Series på grund av överträdelser av våra communityregler eller användningsvillkor.

Så här begär du en återbetalning:
1. Gå till den Series du vill få en återbetalning för.
2. Tryck på
Fler alternativ högst upp och välj Begär återbetalning.
3. Välj en anledning till din återbetalningsbegäran och tryck på
Skicka.
4. Tryck på
Bekräfta för att slutföra.

När du skickat in din begäran granskas den och du får en avisering när din återbetalning har godkänts. När du begär en återbetalning kan du inte längre titta på denna Series.

Kom ihåg:
•  Vi förbehåller oss rätten att ge dig en delvis eller fullständig återbetalning i enlighet med Series-villkoren.
•  Återbetalningarna genomförs via din ursprungliga betalningsmetod.
•  Det kan ta upp till 30 dagar innan din återbetalning visas på ditt konto, vilket beror på din ursprungliga betalningsmetod vid köptillfället.