Titta på Stories på TikTok

Hoppa till ett avsnitt

Så här tittar du på Stories  •  Så här skickar du reaktioner och svar på Stories

TikTok Stories gör att du kan se foton eller videor som är tillgängliga att titta på i 24 timmar. Du kan skicka svar eller emoji-reaktioner för att interagera med Stories.

Läs mer om hur du publicerar Stories på TikTok

Så här tittar du på Stories

Du kan titta på Stories som andra har lagt upp från följande platser:
•  Inkorgen
•  Offentliga profiler
•  Följer-flödet
•  För dig-flödet

Tänk på att personer kan se att du har tittat på deras Story, även om ditt konto är privat eller din profilvisningshistorik är inaktiverad.

Så här skickar du reaktioner och svar på Stories

Du kan reagera på Stories med emojis eller svara med direktmeddelanden. Reaktioner på Stories och svar på direktmeddelanden som skickas till vänner (följare som du följer tillbaka) skickas direkt till inkorgen. Annars skickas de som meddelandeförfrågningar.

För att reagera eller svara på en Story:
1. I TikTok-appen trycker du på profilfotot för den person vars Story du vill interagera med.
2. Tryck på Meddelande, skriv ditt meddelande och tryck sedan på knappen Skicka. Du kan också välja en emoji för att skicka din reaktion.