Notifikationer

Hoppa till ett avsnitt

Så här filtrerar du Inkorg-aviseringar  •  Så här hanterar du push-meddelanden  •  Så här inaktiverar du push-meddelanden

Du får aviseringar i inkorgen när du får nya meddelanden, aktiviteter, följare med mera. Push-meddelanden skickas till din enhet när du inte använder TikTok-appen. Det kan bland annat vara aviseringar om gilla-markeringar, kommentarer, videoförslag med mera.

Så här filtrerar du Inkorg-aviseringar

Så här filtrerar du
Inkorg-aviseringar:
1. I TikTok-appen trycker du på
Inkorg längst ned.
2. Tryck på
Aktiviteter. Om du har olästa aktiviteter trycker du på Nya aktiviteter.
3. Som standard visas
All aktivitet .
4. Tryck på
All aktivitet för att filtrera efter Gilla-markeringar och favoriter, Kommentarer, Din tur, Omnämnanden och taggar eller Från TikTok.

Tryck på
Aktiviteter eller på Nya aktiviteter om du har olästa aktiviteter.

Så här hanterar du push-meddelanden

Så här aktiverar eller inaktiverar du push-meddelanden:
1. I TikTok-appen trycker du på knappen
Profil längst ned.
2. Tryck på
Meny-knappen ☰ högst upp.
3. Tryck på
Inställningar och sekretess.
4. Tryck på
Aviseringar.
5. Välj vilka aviseringar du vill få. Obs! Du kan även ändra dina aviseringar i din enhets inställningar.

Så här inaktiverar du push-meddelanden

Du kan ställa in ett schema för att inaktivera push-meddelanden på din enhet för en specifik tidsperiod.

Så här ställer du in ett schema för att inaktivera push-meddelanden:
1. I TikTok-appen trycker du på
Profil längst ned.
2. Tryck på
Meny-knappen ☰ högst upp.
3. Tryck på
Inställningar och sekretess.
4. Tryck på
Aviseringar.
5. Tryck på
Inaktivera push-meddelanden.
6. Aktivera
Ställ in ett schema. Vi skickar inga push-meddelanden under den schemalagda tidsperioden.

Om du är 13–17 år:
   ༚  Den schemalagda tiden ställs in på 21.00–8.00 som standard för användare som är 13–15 år och detta kan inte ändras.
   ༚  Den schemalagda tiden ställs in på 22.00–8.00 som standard för användare som är 16–17 år och detta kan inte ändras.
   ༚  Om det behövs kan du schemalägga mer tid. Tänk på att den förinställda schemalagda tiden åsidosätter alla anpassade tider som faller inom den förinställda tiden.
7. Välj en
start- och sluttid.

Du kan även inaktivera push-meddelanden i Föräldrakontroll.