TikTok profil görüntüleme geçmişi

TikTok'ta hangi hesapların profilinizi görüntülediğini görmek için ayarlarınızdan Profil görüntüleme geçmişi özelliğini açabilirsiniz. Yalnızca bu özelliği açmış olan ve profilinizi son 30 günde görüntüleyen hesaplar profil görüntüleme geçmişinizde görünecektir. Başka bir hesabın profil sayfasını ziyaret ederseniz ve bu ayar o hesapta da açıksa hesabın sahibi profilini ziyaret ettiğinizi görebilecektir.

Not: Bu özelliğe erişmek için 16 yaşında veya daha büyük olmanız ve 5.000'den daha az takipçiye sahip olmanız gerekir.


Profil görüntüleme geçmişini açma ve kapatma


Profil görüntüleme geçmişi özelliğini gizlilik ayarlarınızdan veya Profil görüntülemeleri sayfanızdan açıp kapatabilirsiniz. Profil görüntüleme geçmişinin kapatılması, profilinizi kimin görüntülediğini artık göremeyeceğiniz anlamına gelir ve diğer kullanıcılar da profillerini görüntülediğinizi göremezler.

Profil görüntüleme geçmişi özelliğini ayarlarınızdan açmak veya kapatmak için:
1. TikTok uygulamanızda, sağ alt taraftaki Profil ögesine dokunun.
2. Ayarlarınıza gitmek için sağ üstteki 3 çizgili menü simgesine dokunun.
3. Ayarlar ve Gizlilik bölümüne.
4. Gizlilik, ardından Profil görüntülemeleri seçeneğine dokunun.
5. Açmak veya kapatmak için Profil görüntüleme geçmişi özelliğinin yanındaki geçiş simgesine dokunun. Lütfen ayarın varsayılan olarak kapalı olduğunu unutmayın.

Profil görüntüleme geçmişi özelliğini Profil görüntülemeleri sayfanızdan açmak veya kapatmak için:
1. TikTok uygulamanızda, alttaki Gelen Kutusu sekmesine dokunun.
2. Birinin profilinizi görüntülediğine dair bildirime dokunun.
3. Profil görüntülemeleri sayfanızda, sağ üstteki Ayarlar simgesine dokunun.
4. Açmak veya kapatmak için Profil görüntüleme geçmişi özelliğinin yanındaki geçiş simgesine dokunun.




Yardımcı oldu mu?