Je nickname wijzigen

Een nickname op TikTok is de naam van je account naast je gebruikersnaam. Je nickname wordt op verschillende plaatsen in TikTok weergegeven, waaronder de 'Voor jou'-feed, het tabblad Vrienden, reacties en directe berichten. Alle TikTok-accounts moeten een nickname hebben.

Zo wijzig je je nickname:
1. Tik onderin de TikTok-app op Profiel.
2. Tik op Profiel bewerken.
3. Tik op Naam.
4. Voer je gewenste nickname in. Je kunt maximaal 30 tekens invoeren. Onthoud dat nicknames aan onze Communityrichtlijnen moeten voldoen.
5. Tik op Opslaan.

Opmerking: je nickname kan slechts eenmaal per 7 dagen worden gewijzigd.