Endre brukernavn

Et brukernavn på TikTok er navnet som vises på profilen din og i profillenken. Det kan også brukes til å søke etter eller tagge en konto. Alle kontoer må ha et brukernavn.

Slik endrer du brukernavnet på TikTok:
1. I TikTok-appen, trykker på du på
Profil nederst.
2. Trykk på
Rediger profil.
3. Oppgi ønsket brukernavn.
4. Trykk på
Lagre.

Husk:
•  Brukernavnet kan endres én gang hver 30. dag.
•  Hvis du velger et nytt brukernavn, kan du ikke bruke det gamle brukernavnet på en konto i en kort periode.
•  Når du endrer brukernavnet, endres også profillenken.
•  Brukernavn kan bare inneholde bokstaver, tall, understreker og punktum. Du kan imidlertid ikke ha punktum som siste tegn i et brukernavn.

Merknad: Du kan kontakte oss via Rapporter et problem hvis du vil endre brukernavnet for den verifiserte kontoen.