Fliken Vänner

Fliken Vänner är ett anpassat flöde med dina vänners videor. Innehållet i flödet kommer från personer som följer dig och som du följer tillbaka och andra föreslagna konton från TikTok-communityn.

Obs! Vissa användare ser sidan Upptäck i stället för Vänner.

Hitta fler vänner på TikTok

Om du har tittat på alla dina vänners videor kan du gå tillbaka till För dig-flödet eller välja att hitta fler vänner med liknande intressen och bjuda in andra att gå med på TikTok. Beroende på vilken information du bestämmer dig för att dela på TikTok kan vi visa ett föreslaget konto som tillhör en person som finns i dina telefonkontakter eller som du är vän med på Facebook.

Så här hittar du fler vänner:
1. Tryck på Profil längst ned till höger.
2. Tryck på ikonen med tre streck högst upp till höger.
3. Tryck på Inställningar och sekretess.
4. Tryck på Sekretess och sedan på Synkronisera kontakter och Facebook-vänner.
5. Tryck på reglaget vid Synkronisera kontakter eller Synkronisera Facebook-vänner för att slå av eller på alternativet och ändra hur du får förslag på konton. Du kan även ta bort tidigare synkroniserade kontakter.