Spara dina inloggningsuppgifter

Du kan kontrollera dina inloggningsalternativ på TikTok så att det blir lättare att logga in och du kan bestämma vilka konton du vill spara eller ta bort.

Så här sparar eller tar du bort dina inloggningsuppgifter

Spara inloggningsuppgifterna till ditt TikTok-konto så att du inte behöver ange uppgifterna nästa gång du loggar in.

Du kan spara dina inloggningsuppgifter:
•  På alla enheter som använder samma iCloud-konto på iOS.
•  På en enhet på Android.

Så här sparar eller tar du bort dina inloggningsuppgifter:
1. Gå till inloggningssidan i TikTok-appen och välj kontot du vill logga in på. Om du loggar in med Google eller Apple, uppmanas du att ange din e-postadress och lösenordet som är kopplat till kontot innan du fortsätter.
2. Ange den 6-siffriga koden som skickas till telefonnumret som är kopplat till ditt konto.
3. När du är inloggad trycker du på
Meny högst upp.
4. Tryck på
Inställningar och sekretess.
5. Tryck på
Säkerhet.
6. Aktivera inställningen för
Spara inloggningsuppgifter för att spara inloggningsuppgifterna eller inaktivera den för att glömma dina inloggningsuppgifter.

Om du sparar dina inloggningsuppgifter, kan du trycka på kontot på inloggningssidan nästa gång du loggar in så loggas du in automatiskt. Om du tar bort uppgifterna, uppmanas du att ange dina inloggningsuppgifter för metoden du valt nästa gång du loggar in.

Så här tar du bort ditt TikTok-konto från en enhet

Så här tar du bort ett konto på iOS eller Android:
1. Gå till inloggningssidan i TikTok-appen.
2. På iOS-enheter sveper du till vänster på kontot du vill ta bort.
På Android-enheter trycker du på
Fler åtgärder på kontot du vill ta bort.
3. Tryck på
Ta bort konto.