Ændring af dit brugernavn

Et brugernavn på TikTok er det navn, der vises på din profil og i dit profillink. Den kan også bruges til at søge efter eller tagge en konto. Enhver konto skal have et brugernavn.

For at ændre dit brugernavn på TikTok:
1. I TikTok-appen skal du trykke på
Profil nederst.
2. Tryk på
Rediger profil.
3. Indtast dit ønskede brugernavn.
4. Tryk på
Gem.

Husk på at:
•  Dit brugernavn kan skiftes én gang i løbet af 30 dage.
•  Hvis du opgiver dit brugernavn, vil du ikke kunne tilføje det til en konto i en kort periode.
•  Ændring af dit brugernavn vil også ændre dit profillink.
•  Brugernavne må kun indeholde bogstaver, tal, understregning og punktum. Der kan dog ikke tilføjes punktum i slutningen af et brugernavn.

Bemærk: Du kan kontakte os via anmeld et problem, hvis du gerne vil ændre brugernavnet på din bekræftede konto.