Til dig

Hop til et afsnit

Hvad er Til Dig på TikTok?  •  Hvordan TikTok anbefaler videoer i Til Dig-feedet  •  Sådan administrerer du dit Til Dig-feed

Hvad er Til Dig på TikTok?

Til Dig er et personligt feed af videoer baseret på dine interesser og engagement. Til Dig-feedet er det første feed, du ser, når du åbner TikTok. Vi har en bred variation af indhold, og vi ønsker at vise de mest interessante og relevante videoer til alle. Desto mere du bruger TikTok, desto bedre bliver Til Dig-feedet i forhold til at anbefale videoer og finde producenter, som du elsker.

Hvorfor en video anbefales i dit Til Dig-feed

Hos TikTok vil vi gerne hjælpe dig med at forstå, hvorfor visse videoer vises i dit Til dig-feed. Det er derfor, vi deler disse oplysninger på hver video i feedet.

For at lære, hvorfor en video anbefales til dig:
1. I TikTok-appen, skal du trykke på knappen Del på siden af en video i Til Dig-feedet.
2. Tryk på Hvorfor denne video. Her nævner vi nogle af grundene til, at en video dukker op i dit feed, for eksempel:
  ༚  Du har kommenteret, liket, delt eller set lignende videoer
  ༚  Denne video er populær i dit land
  ༚  Denne video blev slået op for nylig
  ༚  Denne video er længere, og du ser ud til at kunne lide længere videoer
  ༚  Du følger denne producent

Husk, at hvis du for nylig har genindlæst dit Til Dig-feed, vil du se en række videoer, mens vi indsamler oplysninger om dine præferencer, så vi kan lave dit nye personlige feed.

Få mere at vide om hvorfor en video anbefales i Til Dig i vores nyhedsrum.

Sådan administrerer du dit Til Dig-feed

Du kan bruge følgende funktioner til at påvirke det indhold, du ser i dit Til Dig-feed, eller få et nyt sæt af videoer anbefalet til dig:
•  Ikke interesseret: Hvis du ikke er interesseret i en bestemt video, kan du give os besked ved at dele din feedback, så viser vi dig færre af den slags videoer.
•  Genindlæs dit feed: Du kan genindlæse dit Til Dig-feed for at se et nyt sæt af populære videoer, som om du lige har registreret dig på TikTok.
•  Filtrer video-nøgleord: Filtrer specifikke ord eller hashtags på TikTok for at fjerne videoer, der indeholder disse nøgleord, fra dine Til Dig- og Følger-feeds.

Få mere at vide om, hvordan du anmelder indhold på TikTok.