Ändra ditt användarnamn

Ett användarnamn på TikTok är namnet som visas i din profil och profillänk. Det kan även användas för att söka efter eller tagga ett konto. Alla konton måste ha ett användarnamn.

Så här ändrar du ditt användarnamn på TikTok:
1. I TikTok-appen trycker du på
Profil längst ned.
2. Tryck på
Redigera profil.
3. Ange ditt önskade användarnamn.
4. Tryck på
Spara.

Kom ihåg:
•  Du kan ändra ditt användarnamn var 30:e dag.
•  Om du avsäger dig ditt användarnamn kommer du inte att kunna lägga till det i ett konto under en kort tid.
•  Om du ändrar ditt användarnamn ändras även din profillänk.
•  Användarnamn får bara innehålla bokstäver, siffror, understreck och punkter. Men punkterna får inte läggas till i slutet av ett användarnamn.

Obs! Du kan kontakta oss genom att Anmäla ett problem om du vill ändra användarnamnet på ditt verifierade konto.