Anmäl ett problem

Du kan anmäla problem som du stöter på när du använder TikTok.

Så här anmäler du ett problem på TikTok

Du kan göra anmälningar om flera olika ämnen på TikTok. Så här anmäler du ett problem:
1. I TikTok-appen trycker du på Profil längst ned. Om du inte är inloggad kanske du uppmanas att logga in.
2. Tryck på Meny-knappen ☰ högst upp.
3. Tryck på Inställningar och sekretess och välj Anmäl ett problem.
4. Välj ett Ämne. Du kanske uppmanas att välja ett underämne i varje kategori. Följ stegen som anges för att lösa problemet.

Läs mer om våra communityregler och hur du anmäler andra problem eller delar feedback på TikTok.