För dig

Hoppa till ett avsnitt

Vad är För dig på TikTok?  •  Varför en video rekommenderas i ditt För dig-flöde  •  Så här hanterar du ditt För dig-flöde

Vad är För dig på TikTok?

För dig är ett anpassat flöde med videor baserat på dina intressen och interaktioner. För dig-flödet är det första flödet du ser när du öppnar TikTok. Vi har ett stort innehållsutbud och vill visa videor som är mest intressanta och relevanta för alla. Ju mer du använder TikTok, desto bättre blir För dig-flödet på att rekommendera videor och hitta kreatörer som du älskar.

Varför en video rekommenderas i ditt För dig-flöde

Vi på TikTok vill hjälpa dig att förstå varför vissa videor visas i ditt För dig-flöde. Därför delar vi den här informationen om varje video i flödet.

Så här lär du dig varför en video rekommenderas för dig:
1. I TikTok-appen trycker du på knappen Dela på sidan om en video i För dig-flödet.
2. Tryck på Varför den här videon. Vi anger några anledningar till varför en video visas i ditt flöde, till exempel:
  ༚  Du har kommenterat, gillar, delat eller tittat på liknande videor
  ༚  Videon är populär i ditt land
  ༚  Videon publicerades nyligen
  ༚  Videon är längre och du verkar gilla längre videor
  ༚  Du följer den här kreatören

Om du nyligen uppdaterat ditt För dig-flöde kommer du att se olika videor samtidigt som vi lär oss om dina preferenser för att skapa ditt nya anpassade flöde.

Läs mer om varför en video rekommenderas i För dig.

Så här hanterar du ditt För dig-flöde

Du kan använda följande funktioner för att påverka innehållet du ser i För dig-flödet eller få en ny uppsättning med videor rekommenderade för dig:
•  Inte intresserad: Om du inte är intresserad av en särskild video kan du meddela oss genom att dela feedback om att du inte är intresserad så visar vi färre videor som den .
•  Uppdatera ditt flöde: Du kan uppdatera ditt För dig-flöde för att visa en ny uppsättning populära videor som om du vore nyregistrerad på TikTok.
•  Filtrera videosökord: Filtrera bort specifika ord eller hashtaggar på TikTok för att ta bort videor som innehåller dessa sökord från dina För dig- och Följer-flöden.

Läs mer om hur du anmäler innehåll på TikTok.