Brug appen som gæst

Hvad er "Brug appen som gæst", og hvordan virker det?

At bruge appen som gæst er en ny måde at nyde TikTok-indhold på uden at skulle oprette en konto. Vi er klar over, at mange mennesker bruger TikTok hver dag med en hensigt om at opleve kreativiteten og glæden ved vores skaberfællesskab. Mange mennesker ønsker at se tilfældigt indhold og har intet ønske om at interagere med skabere på platformen eller lave videoer selv.

For denne gruppe af mennesker har vi udviklet en ny måde at bruge TikTok på, der giver dem mulighed for at nyde indhold på TikTok uden at kræve, at de opretter en konto. Du kan vælge "Brug appen som gæst", hvis du bare vil nyde TikTok-indhold. Når du er gæst, vil vi fortsætte med at forsøge at personliggøre Til dig-feedet for at give dig den bedst mulige TikTok-oplevelse. Du har fuld adgang til og kontrol over dine gæstedata og kan anmode om dem eller slette dem når som helst.

Gæster vil ikke kunne:
•  Oprette en profil på TikTok
•  Slå videoer op på TikTok
•  Interagere med indhold eller skabere på TikTok (herunder like, kommentere, gemme i favoritter eller sende direkte beskeder)

En gæst vil til enhver tid have mulighed for at oprette en konto eller logge ind på en eksisterende konto. Dette sikrer, at du kan oprette en profil, sende videoer eller interagere med en skaber, hvis du vil.